Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 12 2008

Ό,τι πείτε

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των φίλων του euro2day σε θέματα που άπτονται του προβλήματος των OTC συναλλαγών και των εμφανών επιδράσεων που επιβαρύνουν περαιτέρω το κλίμα στο Χ.Α. επιβεβαιώνουν τα αυτονόητα. Κατά την εκτίμησή μας, πάντα.

Αποτελούν τη μία όψη της αγοράς μας, του προβλήματος που μεγεθύνεται -με την... ηχηρή σιωπή των κρατούτων κυρίως των αρχών εποπτείας- και πολύ φοβούμεθα πως θα τα... βρούμε μπροστά μας.

Γι' αυτό ΚΑΙ θα επιμείνουμε στο θέμα, θα επιδίωξουμε να δοθεί μεγαλύτερη έκταση και από συναδέλφους που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Δυστυχώς, όμως, η άκρη του προβλήματος φτάνει μακρύτερα, καθώς καταλήγει σε αυτό καθεαυτό το σύστημα.

Σε αυτό που παρέδωσε το Χ.Α. βορά στις ορέξεις των ξένων, αποκλείοντας την πλειονότητα των εγχώριων παικτών, των μικρομεσαίων εταιριών, των ιδιωτικών ΑΧΕ, ακόμη και των παλαιών ΕΛΔΕ.

Από αυτή την άποψη, η εικονική πραγματικότητα στην οποία αναφέρεται ο bertramakias είναι μία εξαιρετική -κυρίως δηκτική- προσέγγιση. Και στο πνεύμα των ημερών. Για τις... ιστορικές αναφορές του χασοσκόπου στα του Καίσαρος, προφανώς και γνωρίζει ανάλογες για τη...γυναίκα του (Καίσαρα). Στην παρατήρηση του παρατηρητή εμείς απλώς θα συνυπογράψουμε αυτό που υπογραμμίζει περί δημοσιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v