Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει η VRS

Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Flexopack η VRS σε ανάλυσή της, τονίζοντας ότι η εταιρία καταγράφει ισχυρή αύξηση σε κέρδη και έσοδα λόγω των καινοτόμων προϊόντων αλλά και της διείσδυσης στις αγορές του εξωτερικού. Οι εξαγωγές θα αποτελέσουν κύριο καταλύτη για τα μεγέθη της εταιρίας τα προσεχή 5 έτη.

Flexopack: Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει η VRS
Δίκαιη τιμή τα 7,43 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Flexopack η VRS σε ανάλυσή της (09/01), τονίζοντας παράλληλα ότι η εταιρία καταγράφει ισχυρή αύξηση στα κέρδη και στα έσοδα λόγω των καινοτόμων προϊόντων, αλλά και της διείσδυσης στις αγορές του εξωτερικού.

¨Όπως αναφέρεται στην ανάλυση, το 2006 οι εξαγωγές αναμένεται να συμβάλουν περισσότερο από το 50% των συνολικών ενοποιημένων εσόδων της Flexopack, ενώ τα καθαρά κέρδη προβλέπεται να διαμορφωθούν στα 3,02 εκατ. ευρώ. Mάλιστα εκτιμάται ότι οι εξαγωγές θα αποτελέσουν τον κύριο καταλύτη ανάπτυξης της εταιρίας τα προσεχή 5 έτη.

Παράλληλα αναφέρεται ότι η Flexopack εφαρμόζει ένα τριετές (2005-07) επενδυτικό πρόγραμμα ύψους περίπου 13,6 εκατ. ευρώ με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας της εταιρίας.

Η μετοχή της Flexopack ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου στα 7,42 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v