Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡ Ι- ΚΡΙ: Τιμή στόχος τα 4,96 ευρώ από Praxis

Τιμή στόχο τα 4,96 ευρώ ανά μετοχή (+8,9% από τα τρέχοντα επίπεδα) και σύσταση outperform θέτει για τη μετοχή της ΚΡΙ - ΚΡΙ, η Praxis International, με σημερινό της report στο πλαίσιο των θετικών αποτελέσματων της εταιρίας για το α’ τρίμηνο του 2007. Με βάση τους πολλαπλασιαστές εκτιµώµενων κερδών 2007 η ΚΡΙ - ΚΡΙ διαπραγµατεύεται µε έκπτωση της τάξεως του 14,1% έναντι των διεθνών συγκρίσιµων εταιριών.

ΚΡ Ι- ΚΡΙ: Τιμή στόχος τα 4,96 ευρώ από Praxis
Τιμή στόχο τα 4,96 ευρώ ανά μετοχή (+8,9% από τα τρέχοντα επίπεδα) και σύσταση outperform θέτει για τη μετοχή της ΚΡΙ - ΚΡΙ, η Praxis International, με σημερινό της report στο πλαίσιο των θετικών αποτελέσματων της εταιρίας για το α’ τρίμηνο του 2007.

Με βάση τους πολλαπλασιαστές εκτιµώµενων κερδών 2007, σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή η ΚΡΙ - ΚΡΙ διαπραγµατεύεται µε έκπτωση της τάξεως του 14,1% έναντι των διεθνών συγκρίσιµων εταιριών, µε βάση τους εκτιµώµενους πολλαπλασιαστές λογιστικής αξίας 2007 διαπραγµατεύεται µε έκπτωση της τάξεως του 47,4%, ενώ µε βάση την σχέση EV/EBITDA και EV/SALES 2007 διαπραγµατεύεται µε έκπτωση της τάξεως του 18,8% και 8,8% αντίστοιχα.

Επίσης, η χρηματιστηριακή διατηρεί αμετάβλητες τις εκτιμήσεις της για το σύνολο του έτους.

Αναλυτικότερα, ο ενοποιηµένος κύκλος εργασιών αναµένεται να διαµορφωθεί στα επίπεδα των 31,5 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη EBITDA του οµίλου να ανέλθουν σε 6,0 εκατ. ευρώ, ενώ τέλος τα καθαρά κέρδη να διαµορφωθούν σε 2,68 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Επίσης, σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της διοίκησης για τη χρήση 2007, ο ενοποιηµένος κύκλος εργασιών αναµένεται να διαµορφωθεί στα επίπεδα των 32,0 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη EBITDA του οµίλου να ανέλθουν σε 6,0 εκατ. ευρώ, ενώ τέλος, τα ενοποιηµένα κέρδη προ φόρων εκτιµάται να ξεπεράσουν τα 3,5 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v