Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yalco: Νέα τιμή-στόχος τα 2,40 ευρώ από Beta ΑΧΕ

Στα 2,40 ευρώ από τα 2,30 ευρώ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για τη Yalco η Beta ΑΧΕ, σε έκθεσή της με ημερομηνία 4/6/2004, λόγω της βελτίωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου 2004 και της μείωσης του δανεισμού. Περιθώριο ανόδου 25% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Yalco: Νέα τιμή-στόχος τα 2,40 ευρώ από Beta ΑΧΕ
Στα 2,40 ευρώ από τα 2,30 ευρώ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για τη Yalco η Beta ΑΧΕ, σε έκθεσή της με ημερομηνία 4/6/2004, λόγω της βελτίωσης των αποτελεσμάτων α’ τριμήνου και της μείωσης του δανεισμού.

Η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου κατά 25% από τα σημερινά επίπεδα.

Ακόμα, αναφορικά με τα οικονομικά μεγέθη ομίλου του 2004, η Beta AXE εκτιμά πως τα προ φόρων κέρδη θα ανέλθουν στα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις του ίδιου έτους θα διαμορφωθούν στα 52,952 εκατ. ευρώ, λίγο χαμηλότερα από τις προηγούμενες προβλέψεις της.

Όπως τονίζει η χρηματιστηριακή, δεν αναμένει σημαντική μεταβολή στα ενοποιημένα αποτελέσματα σε σχέση με τις προηγούμενες προβλέψεις της, καθώς, όπως αναφέρει, τα καλύτερα αποτελέσματα της θυγατρικής Excel επισκιάζονται εν μέρει από τα χειρότερα αποτελέσματα της Omnishop.

Επίσης τα προ φόρων κέρδη της μητρικής στο σύνολο του τρέχοντος έτους (προ αποσβέσεων συμμετοχών 2003) αναμένονται στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα 42,3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v