Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Στα 8,8 ευρώ η δίκαιη τιμή από τη VRS

Δίκαιη τιμή τα 8,8 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Ελινόιλ η Valuation & Research Specialists (VRS) σε ανάλυσή της (Απρίλιος 2005) με τίτλο ”Με έμφαση στη διαχρονική ποιότητα ενισχύει την ηγετιή της θέση”. Ιδιαίτερα θετικά αποτελέσµατα αποφέρει η είσοδος του Οµίλου στο εξωτερικό µε παρουσία του σήµατος Ελίν στη Σιγκαπούρη.

Ελινόιλ: Στα 8,8 ευρώ η δίκαιη τιμή από τη VRS
Δίκαιη τιμή τα 8,8 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Ελινόιλ η Valuation & Research Specialists (VRS) σε ανάλυσή της (Απρίλιος 2005) με τίτλο ”Με έμφαση στη διαχρονική ποιότητα ενισχύει την ηγετιή της θέση”.

Η αύξηση του αριθµού των πρατηρίων (περίπου 20 επιπλέον το χρόνο) µε τα οποία συνεργάζεται η Ελινόιλ, σε συνδυασµό µε την ενίσχυση της µέσης απόδοσής τους, αναµένεται να ενισχύσει σηµαντικά τον όγκο

πωλήσεων βενζίνης και ντίζελ µε ρυθµούς υψηλότερους από το µέσο όρο της Ελληνικής αγοράς τα επόµενα έτη.

Κατά την ερχόµενη 5ετία, ο όγκος πωλήσεων βενζίνης εκτιµάται ότι θα αυξηθεί µε ρυθµό ΜΕΡΑ2004-2009 της τάξεως του 10% περίπου, ενώ ο αντίστοιχος του ντίζελ µε ρυθµό 7,16%.

Ιδιαίτερα θετικά αποτελέσµατα αποφέρει η είσοδος του Οµίλου στο εξωτερικό (πώληση λιπαντικών marine), µε παρουσία του σήµατος Ελίν στη Σιγκαπούρη και στόχο την επέκταση της παρουσίας του στην Κίνα και τη Βραζιλία.

Τα έσοδα από την πώληση λιπαντικών marine αναµένεται να ενισχυθούν µε ρυθµό ΜΕΡΑ2004- 2009 της τάξεως του 9,85%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v