Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Με ”neutral” ξεκίνησε κάλυψη η Εμπορική

Με τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”neutral” ξεκινά η Εμπορική ΑΧΕ την κάλυψη για την Ελινόιλ, σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Αυγούστου. Η χρηματιστηριακή επισημαίνει την ”καλή θέση” της Ελινόιλ στην αγορά ώστε να αξιοποιήσει πλήρως τις επερχόμενες ευκαιρίες.

Ελινόιλ: Με ”neutral” ξεκίνησε κάλυψη η Εμπορική
Με τιμή-στόχο τα 8,5 ευρώ ανά μετοχή και σύσταση ”neutral” ξεκινά η Εμπορική Χρηματιστηριακή την κάλυψη για την Ελινόιλ, σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Αυγούστου.

Η έναρξη της κάλυψης εκ μέρους της Εμπορικής αποδίδεται στην ενημέρωση που είχαν οι αναλυτές από τη διοίκηση της εταιρίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, η Ελινόιλ έχει τα τελευταία χρόνια επιτύχει καλές επιδόσεις στην κερδοφορία, ενώ πιστεύεται ότι κατέχει ικανοποιητική θέση στην αγορά ώστε να αξιοποιήσει πλήρως ”τις επερχόμενες ευκαιρίες”.

Η Εμπορική εκτιμά, μεταξύ άλλων, πως η μετακύλιση της εταιρίας σε εναλλακτικά προϊόντα (πέραν των υγρών καυσίμων), η επέκταση του δικτύου ελεγχόμενων από αυτή σταθμών πετρελαίου και η βελτιωμένη επάρκεια των αποθεμάτων σε καύσιμα θα ενδυναμώσουν τα EBITDA από 2,6% το 2004 σε 2,8% το 2007.

Η μετοχή της Ελινόιλ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 7,88 ευρώ.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v