Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγίδες και ευκαιρίες στο χώρο των κρυπτονομισμάτων

Οι προβλέψεις των διεθνών οίκων για άνοδο της τιμής του bitcoin σε αστρονομικά επίπεδα και η νέα περίοδος που ξεκινά για την αγορά. Οι προσδοκίες για κέρδη, οι κίνδυνοι και βασικά επενδυτικά tips.

Παγίδες και ευκαιρίες στο χώρο των κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Απίστευτα κέρδη, ατελείωτες ευκαιρίες και καταστροφικές απώλειες. Αυτά συνθέτουν την ανοδική περίοδο των altcoins (όλα τα νομίσματα εκτός του bitcoin) που φαίνεται να ξεκινάει.

Τι ώθησε προς τα πάνω την αγορά; Η ανάλυση από την Citi που προβλέπει το bitcoin να ξεπεράσει τα 300.000 δολάρια μέσα στο 2021, της JP Morgan που δίνει 140.000, το πρωτοσέλιδο της Wall Street Journal, τον Salinas που δήλωσε πως κατέχει bitcoin. Κατόπιν έχουμε την Paypal που μέσα από το δίκτυο της θα μπορούν οι έμποροι να πληρώνονται με crypto.

Στην ιδιαίτερη αγορά των altcoins, η επιτυχία θα εξαρτηθεί από την στρατηγική, την ψυχραιμία και φυσικά τις γνώσεις. Κάποια tips: δεν παίρνουμε πληροφορίες από αγνώστους στο Internet, ούτε από groups που δίνουν σινιάλα αγοράς ή πώλησης. Κυρίως, ξεκινάς το ταξίδι στον χώρο των κρυπτονομισμάτων από το bitcoin και όταν αποκτήσεις εμπειρία, προχωράς στα πιο βαθιά.

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v