Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 8% για το bitcoin σε νέα επίπεδα ρεκόρ

Mια ανάσα από το όριο των $20.000 το κρυπτονόμισμα έσπασε το προηγούμενο υψηλό του 2017. Διέψευσε τις «αρκούδες» που έβλεπαν νέα πτώση μετά τη βουτιά κατά $3.000. Κέρδη 167% από την αρχή της χρονιάς.

Ράλι 8% για το bitcoin σε νέα επίπεδα ρεκόρ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Iσχυρά κέρδη καταγράφει το bitcoin τη Δευτέρα μετά τις βαριές απώλειες των τελευταιών ημερών, σκαρφαλώνοντας σε νέο ιστορικό υψηλό.

Συγκεκριμένα, το κρυπτονόμισμα ενισχύεται 8,1% στα 19.795 δολάρια και ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγράψει το 2017.

«Η διόρθωση του bitcoin δεν κράτησε για πολύ» δήλωσε ο Κρεγκ Έρλαμ, αναλυτής της Oanda.

Υπενθυμίζεται ότι το κρυπτονόμισμα μετά την άνοδο του στα 19.000 δολάρια την περασμένη εβδομάδα σημείωσε πτώση πάνω από 3.000 δολάρια σε διάστημα δύο ημερών. Η JP Morgan είχε προβλέψει ότι είναι πιθανό να συνεχιστεί η πτώση.

Σύμφωνα με το Coindesk, από την αρχή της χρονιάς το κρυπτονόμισμα βρίσκεται 167% υψηλότερα. Από τα χαμηλά του έτους τον Μάρτιο, όταν είχε βουτήξει 50%, το bitcoin έχει πραγματοποιήσει ράλι 400%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v