Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατί η SEC έβαλε στο στόχαστρο την Ripple

Το κατηγορητήριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ κατά της εταιρείας για τη διαχείριση και την πώληση νομισμάτων XRP αξίας 1,38 δισ. δολαρίων. Τι πρέπει να προσέξουν οι πελάτες της Ledger που έπεσε θύμα χακαρίσματος.

Γιατί η SEC έβαλε στο στόχαστρο την Ripple

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ απήγγειλε κατηγορίες κατά της Ripple και των ιδρυτών της, για πώληση μη καταχωρημένων μετοχών. Το κατηγορητήριο αφορά τον τρόπο με τον οποίο πουλούσανε τα XRP νομίσματα, αξίας 1,38 δισεκατομμυρίων, τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποίησαν και την χειραγώγηση του νομίσματος.

Η λίστα των αγοραστών της Ledger, είναι διαθέσιμη σε όλους, μετά το χακάρισμα των δεδομένων της που είχε υποστεί η εταιρεία το καλοκαίρι. Όσοι είχαν δώσει το e-mail τους ή ακόμα και την φυσική τους διεύθυνση θα πρέπει να είναι λίγο προσεκτικοί, όσο αφορά τα μηνύματα που λαμβάνουν από όσους έχουν οικειοποιηθεί την λίστα.

Μην ξεχάσατε τον διαγωνισμό μας. Όποιος πέσει πιο κοντά στην τιμή που θα έχει το Bitcoin με την αλλαγή του χρόνου, κερδίζει μια συσκευή «cold wallet» από την Trezor.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v