Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτοξεύτηκε στις 34.000 δολάρια η τιμή του Bitcoin

Μόλις στις αρχές Δεκεμβρίου το κρυπτονόμισμα είχε σπάσει για πρώτη φορά το φράγμα των 20.000 δολαρίων. Κάποιοι αναλυτές βλέπουν συνέχεια της ανόδου, βάζοντας πρώτο στόχο τις 50.000 δολάρια εντός α' τριμήνου.

Εκτοξεύτηκε στις 34.000 δολάρια η τιμή του Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου έσπασε και το φράγμα των 34.000 δολαρίων, λίγες εβδομάδες αφότου ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 20.000 δολάρια.

Τις τελευταίες ώρες αναρριχήθηκε έως τις 34.182 δολάρια πριν υποχωρήσει ελαφρά στις 33.970 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το Bloomberg. Εχει ανέβει σχεδόν 50% από τις αρχές Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τεράστιο ράλι που ξεκίνησε το 2020 αφού προηγουμένως το bitcoin είχε χάσει το 25% της αξίας του με το ξέσπασμα της πανδημίας.

Το κρυπτονόμισμα βρίσκεται σε πορεία προς τις 50.000 δολάρια, πιθανά το πρώτο τρίμηνο του 2021», εκτιμά ο Antoni Trenchev συν-ιδρυτής της Nexo που θεωρείται ο μεγαλύτερος δανειστής κρυπτονομισμάτων. Οι διεθνείς επενδυτές που επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα στα γραφεία τους πιθανότητα θα τονώσουν τις τιμές, καθώς εκτιμάται ότι την περίοδο των γιορτών αγορές έγιναν από μικροεπενδυτές, προσέθεσε.

Το bitcoin εν τέλει θα ανεβεί στις 400.000 δολάρια υποστήριξε ο Scott Minerd, επικεφαλής επενδύσεων στην Guggenheim Investments σε δηλώσεις του στο Bloomberg στις 16 Δεκεμβρίου.

Υπάρχουν όμως λόγοι να είναι κανείς επιφυλακτικός, σημειώνει το πρακτορείο. Η αγορά είναι ακόμα ρηχή. Στις 26 Νοεμβρίου καταγράφηκε πτώση 14% καθώς υπήρχαν ανησυχίες ότι επέρχεται διόρθωση. Το μεγάλο ράλι που είχε καταγραφεί το 2017 ακολούθησε πτώση της τιμής κατά 83%, η οποία κράτησε για ένα χρόνο.

τετράωρο γράφημα της πορείας του κρυπτονομίσματος

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v