Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το VeChain που θέλει να βάλει οριστικά τέλος στα μαϊμού προϊόντα

Η τεχνολογία που στηρίζεται στο blockchain και μπορεί να καταγράφει βήμα βήμα την πορεία παραγωγής ενός προϊόντος εξασφαλίζοντας στον αγοραστή τη γνησιότητα. Τα δυο νομίσματα και πως λειτουργούν.

Το VeChain που θέλει να βάλει οριστικά τέλος στα μαϊμού προϊόντα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το VeChain επιχειρεί να επαναφέρει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των λιανεμπόρων στις αλυσίδες ανεφοδιασμού. Μια εμπιστοσύνη που έχει διαβρωθεί από την παρείσφρηση «μαϊμού» προϊόντων που πωλούνται ως αυθεντικά. Αισθητήρες καταγράφουν όλα τα στάδια παραγωγής και διακομιδής ενός προϊόντος και όλα αυτά τα δεδομένα καταγράφονται στο blockchain, που είναι δημόσιο και αδύνατο να πλαστογραφηθεί.

Ο υποψήφιος καταναλωτής σκανάρει με το κινητό του το barcode που βρίσκει πάνω στο προϊόν και διαβάζει αυτά τα δεδομένα.

Το VeChain θυσιάζει την αποκέντρωση προς όφελος της κλιμακωσιμότητας και χρησιμοποιεί ένα δυϊκό νομισματικό σύστημα. Τα δυο νομίσματά του είναι το VET και το VTHO. Το VET χρησιμοποιείται για μεταφορά αξίας εντός του δικτύου, ενώ το VTHO χρησιμοποιείται για τα τέλη των συναλλαγών, αλλά και για την εκτέλεση των εντολών των smart contracts.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v