Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin και ψηφιακά assets θα αρχίσει να προσφέρει η Goldman Sachs

Η τράπεζα σκοπεύει να ξεκινήσει να προσφέρει επενδύσεις στην αναδυόμενη κατηγορία assets το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με την επικεφαλής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Bitcoin και ψηφιακά assets θα αρχίσει να προσφέρει η Goldman Sachs

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κοντά στο να προσφέρει τα πρώτα επενδυτικά μέσα για bitcoin και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σε πελάτες της βρίσκεται η Goldman Sachs.

Σύμφωνα με το CNBC, η τράπεζα σκοπεύει να ξεκινήσει να προσφέρει επενδύσεις στην αναδυόμενη κατηγορία assets το δεύτερο τρίμηνο, σύμφωνα με τη Mary Rich (φωτό), που πρόσφατα ανακηρύχθηκε διεθνής επικεφαλής ψηφιακών assets στο τμήμα διαχείρισης πλούτου.

«Συνεργαζόμαστε στενά με ομάδες σε ολόκληρη την εταιρεία για να διερευνήσουμε τρόπους με τους οποίους θα προσφέρουμε προσεκτική και κατάλληλη πρόσβαση στο οικοσύστημα για ιδιώτες πελάτες και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να προσφέρουμε στο άμεσο μέλλον», δήλωσε σε συνέντευξή της αυτή την εβδομάδα.

Η Goldman εξετάζει τελικά να προσφέρει ένα «πλήρες φάσμα» επενδύσεων σε bitcoin και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, «είτε μέσω του φυσικού bitcoin, των παραγώγων είτε των παραδοσιακών επενδυτικών μέσων», είπε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v