Η μεγάλη νύχτα του Dogecoin

Η αξία του προσεγγίζει πλέον την τρίτη θέση από πλευράς κεφαλαιοποίησης κρυπτονομισμάτων, πλησιάζοντας την αυτή Binance Coin. Τα βλέμματα στραμμένα στον Elon Musk.

Η μεγάλη νύχτα του Dogecoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Dogecoin συνεχίζει να εκπλήσσει φτάνοντας συνέχεια σε νέα υψηλά, όπως φανερώνει το παρακάτω 4ωρο διάγραμμα, πλησιάζοντας μια ανάσα από τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα βρίσκεται πολύ κοντά στην τρίτη θέση από πλευράς κεφαλαιοποίησης στην σχετική κατάταξη των κρυπτονομισμάτων, πλησιάζοντας την αξία του Binance Coin, όπως επεσήμανε ο ίδιος ο Changpeng Zhao, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance.

Οι προσδοκίες, όπως και η αγωνία, για τους υποστηρικτές του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος, έχουν κορυφωθεί, καθώς όλοι περιμένουν την εμφάνιση του Elon Musk στην εκπομπή «Saturday Night Live» του NBC (06.30 ώρα Ελλάδας). Όλοι πλέον αναμένουν με ενδιαφέρον τι θα πει ο διάσημος υποστηρικτής του Dogecoin, με δεδομένο ότι τα tweet του γίνονται αφορμές για έντονες διακυμάνσεις της τιμής του.

Αν τα tweet μπορούν να εκτινάξουν την τιμή του Dogecoin… στο φεγγάρι, γιατί να μην περιμένουμε να έχει μεγαλύτερη επίδραση μια τηλεοπτική εκπομπή, όπου ίσως προβεί σε αποκαλύψεις για τις πραγματικές προθέσεις του απέναντι του;

Υπενθυμίζουμε πως το Dogecoin ξεκίνησε ως ένα αστείο ανάμεσα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων το 2013, αλλά σήμερα έχει κεφαλαιοποίηση μεγαλύτερη από τις περισσότερες εταιρίες του S&P 500.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v