Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερη πτώση 16% για το bitcoin

Η βουτιά του κρυπτονομίσματος καταγράφεται την ημέρα που το Ελ Σαλβαδόρ το υιοθέτησε ως επίσημο νόμισμά του. Νέες αγορές στην πτώση από τη χώρα. Στο «κόκκινο» και Ethereum, Ripple, Litecoin και Monero.

Ελεύθερη πτώση 16% για το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βαριές απώλειες καταγράφει το bitcoin την Τρίτη μετά την άνοδο πάνω από τις 52.000 δολάρια το βράδυ της Δευτέρας, επίπεδο που είναι το υψηλότερο από τον Μάιο.

Η βουτιά του κρυπτονομίσματος καταγράφεται την ημέρα που το Ελ Σαλβαδόρ το υιοθέτησε ως επίσημο νόμισμά του.

Ο πρόεδρος της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, Ναγίμπ Μπουκέλε, ανακοίνωσε ότι το Ελ Σαλβαδόρ αγόρασε ακόμη 150 Bitcoin, αξίας 7 εκατ. δολαρίων, αξιοποιώντας την πτώση της τιμής του. Η χώρα είχε αγοράσει 400 Bitcoin αξίας περίπου 20 εκατ. δολαρίων εν όψει της σημερινής ιστορικής κίνησης.  

Το bitcoin έφτασε να υποχωρεί ως και 16% στα 43.228 δολάρια, σύμφωνα με το CNBC.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται και άλλα κρυπτονομίσματα, με το Ethereum να βουτάει 13,6% στις 3.411 δολάρια, το Ripple να καταγράφει ελεύθερη πτώση 19,3%, το Litecoin να υποχωρεί 20% και το Monero 20,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v