Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fake news η συνεργασία Walmart με το Litecoin - Βουτιά για το κρυπτονόμισμα

Ο εκπρόσωπος της αλυσίδας σουπερμάρκετ επιβεβαίωσε ότι η είδηση δεν είναι αυθεντική. Επίσης, τόνισε ότι είναι σε επαφή με το ειδησεογραφικό δίκτυο GlobeNewswire, για να διαπιστώσει πώς αναρτήθηκε η είδηση.

Fake news η συνεργασία Walmart με το Litecoin - Βουτιά για το κρυπτονόμισμα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το κρυπτονόμισμα Litecoin έχασε τα κέρδη άνω του 20% που σημείωνε και καταγράφει έντονες απώλειες, μετά τη διάψευση της είδησης ότι το δίκτυο της Walmart θα δέχεται πλέον πληρωμές με το κρυπτονόμισμα. 

Ο εκπρόσωπος της αλυσίδας σουπερμάρκετ επιβεβαίωσε ότι η είδηση δεν είναι αυθεντική. Επίσης, τόνισε ότι είναι σε επαφή με το ειδησεογραφικό δίκτυο GlobeNewswire για να διαπιστώσει πώς αναρτήθηκε η είδηση. 

Το GlobeNewswire δήλωσε ότι η είδηση αναρτήθηκε από ψεύτικο λογαριασμό χρήστη

Στο παρακάτω 15λεπτο διάγραμμα, μπορείτε να δείτε την τεράστια άνοδο που επέφερε η εμφάνιση της είδησης και κατόπιν την κατάρρευσή της, όταν διαψεύστηκε επίσημα. Το Litecoin υποχωρεί αυτή την ώρα κατά σχεδόν 3% στα 178 δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v