Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ριμπάουντ για τα κρυπτονομίσματα, πάνω από τις $48.000 το Bitcoin

To Bitcoin καταγράφει κέρδη 3,17% και ξεπερνάει τις 48.000 δολάρια, φτάνοντας στις $48.401, ενώ το Ethereum με άνοδο 4% ξεπερνάει τις 4.000 δολάρια.

Ριμπάουντ για τα κρυπτονομίσματα, πάνω από τις $48.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αλμα κάνουν τα κρυπτονομίσματα την Τρίτη, μετά τις απώλειες των προηγούμενων εβδομάδων.

Η άνοδος έρχεται αφότου φάνηκε ότι το κοινοβούλιο στην Ινδία δεν συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του για αυτή τη χειμερινή σύνοδο που λήγει την Πέμπτη προς ψήφιση ένα νόμο που θα απαγορεύει τη χρήση κρυπτονομισμάτων και θα επιτρέψει τη δημιουργία ενός εθνικού ψηφιακού νομίσματος από την κεντρική τράπεζα της χώρας.

To Bitcoin καταγράφει κέρδη 3,17% και ξεπερνάει τις 48.000 δολάρια, φτάνοντας στις $48.401, ενώ το Ethereum με 4,0% άνοδο ξεπερνάει οριακά τις 4.000 δολάρια, στις $4.011.

Υπενθυμίζεται ότι το Bitcoin έχει ολοκληρώσει πέντε εβδομάδες απωλειών από το ιστορικό υψηλό που έφτασε στις αρχές Νοεμβρίου -έχει χάσει περίπου 32% από τότε και 20% από τις αρχές Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v