Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin: Προσπάθεια ανάκαμψης μετά το χθεσινό χαμηλό 6μήνου

Το Bitcoin έχει χάσει πάνω από το 50% από το υψηλό των 69.000 δολαρίων που είχε αγγίξει τον Νοέμβριο. Η χθεσινή "βουτιά" ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί ποτέ σε όρους δολαρίου.

Bitcoin: Προσπάθεια ανάκαμψης μετά το χθεσινό χαμηλό 6μήνου

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Προσπάθεια ανάκαμψης στα κρυπτονομίσματα, μετά τη χθεσινή δραματική πτώση σε χαμηλό εξαμήνου, όταν το bitcoin έχασε σχεδόν το ήμισυ της αξίας του από τα υψηλά του Νοεμβρίου.

Μετά το χθεσινό -8% στα 35.000 δολάρια, το Bitcoin κινείται αυτήν την ώρα 1,64% υψηλότερα στα 35.671 δολάρια. Το Ethereum ενισχύεται κατά 3,69% στα 2.500 δολάρια, το XRP κατά 3,92% στα 0,62 δολάρια και το Litecoin κατά 0,57% στα 109,71 δολάρια.

Σημειώνεται πως με τη χθεσινή πτώση, το bitcoin απώλεσε πάνω από το 50% από το υψηλό ρεκόρ των 69.000 δολαρίων που είχε αγγίξει τον Νοέμβριο. Η πτώση αυτή έχει «εξαϋλώσει» πάνω από 600 δισ. δολάρια από την εμπορική του αξία, ενώ συνολικά από την αγορά των κρυπτονομισμάτων έχουν χαθεί πάνω από 1 τρις. δολάρια.

Αν και κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί πολύ μεγαλύτερες ποσοστιαίες πτώσεις τόσο για το Bitcoin όσο και για την αγορά των κρυπτονομισμάτων συνολικά, ωστόσο αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πτώση που έχει σημειωθεί ποτέ σε όρους δολαρίου και για το Bitcoin και για την αγορά συνολικά, σύμφωνα με την Bespoke Investment Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v