Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Crypto: Γραφεία στην Κύπρο ανοίγει η Binance

Το γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων φαίνεται στο LinkedIn να αναζητάει προσωπικό για να στελεχώσει τα γραφεία που αναμένεται να ανοίξει στη Λεμεσό.

Crypto: Γραφεία στην Κύπρο ανοίγει η Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Μία από τις επτά αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου για απόκτηση άδειας παρόχου υπηρεσιών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων φαίνεται να είναι και το γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance.

Μάλιστα στο LinkedIn φαίνεται να αναζητάει προσωπικό για να στελεχώσει τα γραφεία που αναμένεται να ανοίξει στη Λεμεσό. Οι θέσεις αφορούν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και διοικητικές αρμοδιότητες πλήρους απασχόλησης, ενώ για το marketing μπορεί να εργαστεί κάποιος από μακριά (remote).

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου αντιμετωπίζει θετικά την είσοδο μεγάλων εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τα νομοθετικά κριτήρια των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και του Κυπριακού Δίκαιου για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v