Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bitcoin αξίας 1,2 δισ. δολαρίων αποσύρθηκαν από την Coinbase!

Ποιο μήνυμα στέλνουν τα 31.130 Bitcoin που έφυγαν την προηγούμενη εβδομάδα, με κατεύθυνση προσωπικά πορτοφόλια. Στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2018 τα κρυπτονομίσματα που βρίσκονται σε ανταλλακτήρια.

Bitcoin αξίας 1,2 δισ. δολαρίων αποσύρθηκαν από την Coinbase!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εκροές νομισμάτων Bitcoin αξίας 1,2 δισεκατομμυρίου δολαρίων σημειώθηκαν από το αμερικανικό ανταλλακτήριο Coinbase. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας ερευνών Glassnode, την περασμένη εβδομάδα 31.130 Bitcoin έφυγαν με κατεύθυνση προσωπικά πορτοφόλια. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσό που έχει σημειωθεί από το 2017.

Είναι σημαντικό πως η απόσυρση των νομισμάτων γίνεται από την πλατφόρμα της Coinbase, την οποία όπως είναι γνωστό προτιμούν οι Αμερικανοί θεσμικοί. Αναλυτές συμπεραίνουν πως πρόκειται για μια σαφή ένδειξη πως τα funds και τα ιδρύματα που έχουν Bitcoin στην κατοχή τους δεν προτίθενται να τα ρευστοποιήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα πάντα με την Glassnode, τον Απρίλιο του 2020 σημειώθηκε το μεγαλύτερο ποσό Bitcoin που βρισκόταν στο ανταλλακτήριο. Από τότε έχει μειωθεί κατά 36,6%.

Πλέον ο συνολικός αριθμός των Bitcoin που φυλάσσονται στα ανταλλακτήρια είναι 2.519.403. Πρόκειται για το χαμηλότερο σημείο από τον Νοέμβριο του 2018. Τι έγινε τότε; Ήταν ο μήνας που σημειώθηκε η χαμηλότερη τιμή του Bitcoin μετά την υποχώρηση ενός έτους από το τότε ιστορικό υψηλό των 20.000 δολαρίων.

Επίσης αξιοσημείωτο είναι πως το 38% των κυκλοφορούντων Bitcoin δεν έχει μετακινηθεί για τουλάχιστον 3 χρόνια. Πρόκειται για άλλο ένα ρεκόρ, που αναδεικνύει τη μακροχρόνια οπτική των κατόχων του.


* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v