Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράλληλη πτώση για Bitcoin και Ether

Παράλληλη πτώση για τα δύο μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα, εν μέσω ελάχιστου έως μηδενικού νέου ενδιαφέροντος από τους επενδυτές. Η τεχνική ανάλυση που δείχνει το Bitcoin να υποχωρεί έως και τις 30.000 δολάρια.

Παράλληλη πτώση για Bitcoin και Ether

Το Bitcoin έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδό του για εδώ και πάνω από ένα μήνα, καθώς τα κρυπτονομίσματα συνέχισαν να πλήττονται από την αποστροφή κινδύνου των επενδυτών.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα υποχώρησε έως και 4,2% στις 38.580 δολάρια τη Δευτέρα. Το δεύτερο Ether σημείωσε πτώση 4,7%, υποχωρώντας στις 2.902 δολάρια. Η αξία της παγκόσμιας αγοράς crypto μειώθηκε περίπου 4% τις τελευταίες 24 ώρες στo 1,9 τρισεκατομμύριo δολάρια, σύμφωνα με την CoinGecko.

Τα τεχνικά γραφήματα υποδηλώνουν ότι παρά την πρόσφατη πτώση του Bitcoin, «δεν είναι κοντά σε μια ένδειξη υπερπώλησης» και η βραχυπρόθεσμη στήριξη στις 35.000 δολάρια πιθανότατα δεν θα κρατήσει, δήλωσε ο John Roque, τεχνικός αναλυτής της 22V Research, σε σημείωμα την Κυριακή. «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα φτάσει στο επίπεδο των 30.000 δολαρίων», είπε.

Το Bitcoin τους τελευταίους μήνες κινείται μεταξύ 35.000 και 45.000 δολαρίων, καθώς η Federal Reserve άρχισε να αυξάνει τα επιτόκια εν μέσω πεισματικά υψηλού πληθωρισμού. Η ανάλυση από τον πάροχο δεδομένων Glassnode δείχνει ότι το ενδιαφέρον για το Bitcoin παρέμεινε χαμηλό, με ελάχιστες ροές νέας ζήτησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v