Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Gucci αρχίζει να δέχεται πληρωμές σε crypto

Οι πελάτες σε καταστήματα των ΗΠΑ θα μπορούν να πληρώνουν χρησιμοποιώντας ψηφιακά tokens από τα τέλη Μαΐου.

Η Gucci αρχίζει να δέχεται πληρωμές σε crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Gucci θα δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα στις ΗΠΑ από αυτό τον μήνα, μεταδίδει το Reuters.

Οι πελάτες σε ορισμένα καταστήματα στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι, στην Ατλάντα και στο Λας Βέγκας θα μπορούν να πληρώνουν χρησιμοποιώντας ψηφιακά tokens από τα τέλη Μαΐου, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ιταλικός οίκος μόδας. Θα υιοθετήσει αυτή την επιλογή πληρωμής σε όλα τα καταστήματά της στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι.

Η Gucci, που ανήκει στην Kering SA, θα δεχτεί αρχικά 10 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Dogecoin και Shiba Inu.

Η εταιρεία ακολουθεί τον σχεδιαστή μόδας Philipp Plein, του οποίου το ηλεκτρονικό κατάστημα άρχισε να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα το 2021. Ο Plein είπε σε συνέντευξή του στα τέλη Απριλίου ότι αναμένει πως οι αγορές που γίνονται με ψηφιακές μάρκες θα αυξηθούν φέτος και ότι η αποδοχή κρυπτονομισμάτων είχε εξασφαλίσει στην εταιρεία του «πολλούς νέους πελάτες» από την κοινότητα των crypto.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v