Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αιφνίδια βουτιά του Bitcoin κάτω από τις 30.000 δολάρια

Το Bitcoin υποχώρησε περίπου 7% στις 29.196,10 δολάρια, σύμφωνα με το Coin Metrics. Το Ether υποχώρησε 8% στις 2.160,46 δολάρια.

Αιφνίδια βουτιά του Bitcoin κάτω από τις 30.000 δολάρια

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από το όριο των 30.000 δολαρίων για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα, αφού νέα στοιχεία έδειξαν ότι ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στα υψηλά 40 ετών.

Το Bitcoin υποχώρησε περίπου 7% στις 29.196,10 δολάρια, σύμφωνα με το Coin Metrics. Το Ether υποχώρησε 8% στις 2.160,46 δολάρια.

Τα κρυπτονομίσματα παραμένουν σε υψηλή συσχέτιση με τις μετοχές, επισημαίνει το CNBC. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που συνδέονται με τους κύριους χρηματιστηριακούς δείκτες υποχωρούσαν την ίδια ώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v