Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα κατρακύλα για το Bitcoin, βουτιά 10%

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο έφτασε τις $20.824, που είναι το πιο χαμηλό σημείο από τον Δεκέμβριο του 2020. Kάτω από το 1 τρισ. δολάρια η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση της αγοράς crypto.

Νέα κατρακύλα για το Bitcoin, βουτιά 10%

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Επεκτείνει την πτώση του το Bitcoin την Τρίτη καθώς το επενδυτικό κλίμα υποχωρεί ξανά λόγω των φόβων ότι αναμένονται μεγαλύτερες αυξήσεις των επιτοκίων της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ, για να συγκρατήσουν τον πληθωρισμό.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο έφτασε να χάνει έως και 10% -με προσγείωση στις 20.824 δολάρια, που είναι το πιο χαμηλό σημείο από τον Δεκέμβριο του 2020. Στη συνέχεια αντιστάθμισε μέρος της πτώσης του, φτάνοντας στις 23.000 δολάρια. Μια σειρά από άλλα νομίσματα, από το Ether έως το Avalanche, καταγράφουν επίσης απώλειες.

«Το κλίμα για τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ κακό, καθώς η παγκόσμια κεφαλαιοποίηση της αγοράς crypto έχει πέσει κάτω από το 1 τρισ. δολάρια», δήλωσε ο Edward Moya, ανώτερος αναλυτής αγοράς στην Oanda. Πρόσθεσε ότι μια πτώση κάτω από το επίπεδο των 20.000 δολαρίων θα μπορούσε να οδηγήσει σε «ακόμη πιο άσχημη» κίνηση τιμών.

Τα κρυπτονομίσματα δέχονται χτύπημα καθώς η νομισματική πολιτική γίνεται πιο αυστηρή σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση των πιέσεων των τιμών, αποστραγγίζοντας τη ρευστότητα από τις παγκόσμιες αγορές.

Το πάγωμα των αναλήψεων της εταιρείας δανεισμού και καταθέσεων κρυπτονομισμάτων Celsius τη Δευτέρα ενέτεινε τις ανησυχίες και το άγχος στον τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Περισσότερα από 1,1 δισ. δολάρια ρευστοποιήθηκαν στις αγορές κρυπτονομισμάτων τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v