Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εχασε ξανά τις 20.000 δολάρια το Bitcoin

Σε τροχιά για πέμπτη ημέρα πτώσης το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, ενώ πιέσεις δέχεται και το Ether. Η στροφή προς πιο ασφαλή καταφύγια πλήττει και τα crypto.

Εχασε ξανά τις 20.000 δολάρια το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin δέχεται νέα χτυπήματα και υποχωρεί κάτω από τις 20.000 δολάρια ως μέρος μιας ευρύτερης υποχώρησης στην αγορά κρυπτονομισμάτων, εν μέσω ανησυχίας για την πορεία αύξησης των επιτοκίων της Federal Reserve.

Το κρυπτονόμισμα υποχώρησε έως και 2,3% σήμερα στις 19.527 δολάρια. Είναι σε τροχιά πτώσης για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα. 

«Τα χρήματα φεύγουν από ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία. Τα crypto ακολούθησαν την απότομη προσαρμογή του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ» μετά τις δηλώσεις του Πάουελ, δήλωσε η Cici Lu, διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων Venn Link Partners. «Στις αγορές δεν άρεσε αυτό που είχε να πει και το Bitcoin είναι περιουσιακό στοιχείο υψηλού beta».

Το επίπεδο των 20.000 δολαρίων λειτούργησε ως στήριξη για το Bitcoin προηγουμένως. Είχε να βρεθεί κάτω από αυτό το επίπεδο από τις 14 Ιουλίου ενώ είχε ξεπεράσει ακόμη και τις $25.000 νωρίτερα τον Αύγουστο. Η Katie Stockton της Fairlead Strategies βλέπει πάντως μακροπρόθεσμη υποστήριξη στην περιοχή των $18.300 έως $19.500. 

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα, το Ether, υποχώρησε έως και 4,1% σήμερα στα 1.422,67 δολάρια, συνεχίζοντας την πτώση από τις περίπου 2.000 δολάρια που βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Έχει διακυμάνσεις πριν από την πολυαναμενόμενη αναβάθμισηMerge, η οποία αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v