Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Μπαίνουμε στον πιο ενδιαφέροντα κύκλο των κρυπτονομισμάτων»

Η πτώση των τιμών και η τεχνολογική πρόοδος δημιουργούν προϋποθέσεις για μια καλή δεκαετία στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, εξηγεί ο Γιώργος Κατημερτζής, trader με εμπειρία 22 χρόνων στις κεφαλαιαγορές.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Γιώργος Κατημερτζής είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες traders, με 22 χρόνια εμπειρίας στις κεφαλαιαγορές. Εγκατέλειψε την καριέρα του και το trading room των τραπεζικών ιδρυμάτων, για να αφοσιωθεί από φέτος στα κρυπτονομίσματα, συνεργαζόμενος με crypto hedge funds και διδάσκοντας στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα (και την ξεχωριστή επενδυτική ενότητα) που διοργανώνει το Institute of Digital Finance, σε συνεργασία με το Euro2day.gr.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Κατημερτζή, η παγκόσμια οικονομία περνάει μια από τις χειρότερες χρονιές. Το αποτέλεσμα είναι η κλασική επενδυτική συνταγή του 60-40, η κατανομή δηλαδή κεφαλαίων σε ομόλογα και μετοχές, η οποία επί δεκαετίες θεωρούνταν ασφαλής, να μην αποδίδει φέτος.

Τα κρυπτονομίσματα έχουν το προβάδισμα σε σχέση με τις μετοχές το επόμενο διάστημα, επειδή εκτός των άλλων, παρά την υποχώρηση των τιμών η τεχνολογική εξέλιξη δεν έχει σταματήσει. Οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή, όταν ομαλοποιηθούν τα μακροοικονομικά δεδομένα, αυτό να αποτυπωθεί στην τιμή.

Είμαστε ακόμα πολύ νωρίς. Στο τέλος της αρχής της τεχνολογικής μεταρρύθμισης και εισερχόμαστε στην πιο ωραία φάση. Η δεκαετία που διανύουμε θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, μιας που ο χώρος των crypto ωριμάζει και αρχίζει να δείχνει τις τεχνολογικές του δυνατότητες. Χαρακτηριστικό είναι το ενδιαφέρον των θεσμικών για το Ethereum, εξαιτίας της πρόσφατης αναβάθμισής του.

Βιογραφικό

Ο Κατημερτζής Γιώργος είναι αφοσιωμένος επαγγελματίας με 22 χρόνια εμπειρίας στις κεφαλαιαγορές. Έχει να επιδείξει επιτυχημένο ιστορικό αποτελεσμάτων, ξεπερνώντας σημαντικά κάθε χρόνο τις αποδόσεις της αγοράς. Πριν εγκαταλείψει τις παραδοσιακές αγορές για τα κρυπτονομίσματα, μέχρι τις αρχές του 2022, εργαζόταν στο τμήμα πωλήσεων μετοχών για θεσμικούς επενδυτές, στην Optima Bank. Πιο πριν παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες trading σε μεγάλα επενδυτικά χαρτοφυλάκια.

Διαθέτει πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων από το Berkeley της Καλιφόρνια σε Bitcoin και Crypto (2020). Επενδύει στην αγορά blockchain και crypto-currency από το 2017 και μέσω της ιδιωτικής του εταιρείας, Apricus, συμβουλεύει crypto hedge funds σχετικά με σημαντικά εξελίξεις σε L1+L2, Web3 και DAOs.

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v