Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιορτάστε μαζί μας με συλλεκτικά NFTs!

Το Euro2day.gr κλείνει τα 20 χρόνια του και προσφέρει μια μοναδική συλλογή. Γιορτάστε μαζί μας και ενισχύστε το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος».

Γιορτάστε μαζί μας με συλλεκτικά NFTs!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

15 Φεβρουαρίου 2002. To Euro2day.gr κάνει πρεμιέρα και τίποτα πια δεν είναι το ίδιο στην οικονομική - χρηματιστηριακή ενημέρωση, αλλά και στο ίδιο το ελληνικό Internet. Μια… 101% επαγγελματική απόπειρα, από ειδικούς του χώρου της τεχνολογίας και πεπειραμένους δημοσιογράφους, αλλάζει την αντίληψη και τον τρόπο ενημέρωσης: η αμεσότητα και η διαδραστικότητα τίθενται στην υπηρεσία του έγκυρου ρεπορτάζ και της ειδησεογραφίας -και όχι μόνο της οικονομικής/χρηματιστηριακής ενημέρωσης. Διόλου τυχαίο που το Euro2day.gr έγινε πρότυπο για πάρα πολλές ανάλογες απόπειρες στον χώρο των ΜΜΕ.

20 χρόνια μετά, το Euro2day.gr γιορτάζει την αδιάλειπτη παρουσία του με πλήρη ειδησεογραφία, έγκυρα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αλλά και χρηστικές πληροφορίες, ενισχύοντας τους δεσμούς του με κάθε «ανήσυχο» αναγνώστη και θέτοντας νέα και υψηλότερα πρότυπα στην ενημέρωση.

Για τα εικοστά γενέθλιά του, το Euro2day.gr εμπνέεται από την πλέον πρόσφατη καινοτομία του, τη στήλη «Blockchain & Crypto», που πρώτη στον χώρο του Τύπου παρουσιάζει σε καθημερινή βάση όλες τις εξελίξεις στον χώρο της Νέας Οικονομίας, και κάνει δώρο στους αναγνώστες του μοναδικά συλλεκτικά NFTs.

Γιορτάστε, λοιπόν, μαζί μας φτιάχνοντας τη δική σας ξεχωριστή συλλογή. Τα 20 συλλεκτικά NFTs του Euro2day.gr θα μπορείτε να τα αποκτήσετε με τον εξής τρόπο:

  • Η διάθεση των 20 συλλεκτικών NFTs ξεκινά από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.
  • Οι αναγνώστες του Euro2day.gr θα μπορούν να τα βρίσκουν πέντε φορές την εβδομάδα (από Δευτέρα έως Παρασκευή) σε άρθρο του Euro2day.gr (σε μία από τις στήλες Blockchain & Crypto, Dr Money, Εγερτήριο) ή στο κανάλι Euro2day blockchain and crypto στο YouTube ή στο Twitter (@vpazopoulos).
  • Στα θέματα αυτά θα υπάρχει εικόνα με ένα QR τετραγωνάκι.
  • Αυτό μπορείτε να το σκανάρετε με το προσωπικό σας ηλεκτρονικό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί στο πορτοφόλι σας το συλλεκτικό NFT της συγκεκριμένης ημέρας.
  • Πώς αποκτάτε ένα τέτοιο πορτοφόλι; Εύκολα και δωρεάν από το κινητό σας. Αν έχετε Android, κατεβάζετε από το Play Store ένα από τα πολλά που υπάρχουν, όπως το Enjin Wallet. Ανάλογα, αν έχετε Apple, κατεβάζετε από το Apple Store.
  • Στην αρχή κατεβάζετε την εφαρμογή (λ.χ. Enjin Wallet). Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, πατάτε το «Άνοιγμα» για να ενεργοποιηθεί. Κατόπιν επιλέγετε το κουμπί «Άνοιγμα Πορτοφολιού» και μετά το «Δημιουργία Πορτοφολιού». Αμέσως μετά η εφαρμογή θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε ένα password. Μόλις συμπληρώσετε και την επόμενη γραμμή, που αφορά την επιβεβαίωση του password, πατάτε «Επόμενο Βήμα». Επιλέγετε τα βασικά νομίσματα που σας ενδιαφέρουν και πατάτε «Δημιουργία Πορτοφολιού». Στην επόμενη επιλογή, πατάτε το «Ασφάλιση». Αμέσως μετά θα σας ζητηθεί να γράψετε 12 λέξεις που δεν πρέπει για κανένα λόγο να χάσετε. Θα σας τις εμφανίζει ανά τετράδες και πρέπει να τις γράψετε με τη σειρά που σας τις εμφανίζει. Κατόπιν, θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε ότι γνωρίζετε δύο από αυτές τις λέξεις. Αυτό ήταν. Έχετε πλέον στα χέρια σας (ή, ακριβέστερα, στο κινητό σας) ένα ολοκαίνουργιο ψηφιακό πορτοφόλι.
  • Προσοχή: Κάθε NFT θα διατίθεται σε μόνο 1.000 αντίτυπα. Συνεπώς το NFT θα λάβουν μόνο οι πρώτοι 1.000 που θα σκανάρουν το QR τετραγωνάκι.

Η συλλογή, όμως, ολοκληρώνεται με το «μεγάλο έπαθλο» -πάντα NFT: την πρώτη έντυπη διαφήμιση του Euro2day.gr στην εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις».

  •  Αυτό το 21ο NFT θα διατεθεί σε μόλις 10 αριθμημένα αντίγραφα. Τα 5 θα μπορεί να το αποκτήσει κάποιος μέσω πλειστηριασμού. Τα υπόλοιπα 5 θα διατεθούν δωρεάν (μετά από κλήρωση) σε όσους μαζέψουν και τα 20 κομμάτια της συλλογής. Θα είναι το έπαθλο τους. Όσοι δεν σταθούν τυχεροί, θα λάβουν και αυτοί δώρο. Ένα ακόμα ξεχωριστό NFT, αναμνηστικό, παρόμοιο με τα 20 που θα μοιραστούν δωρεάν.
  • Τα προς πώληση NFTs θα αναρτηθούν σε διεθνές marketplace για NFTs. Το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», που από το 1978 προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Ετοιμάστε τα κινητά σας, λοιπόν, και γιορτάστε μαζί μας τα 20 χρόνια του Euro2day.gr με αυτή τη μοναδική συλλογή των NFTs!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v