Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Crypto: Προς αύξηση κεφαλαίου το FTX, συζητά με Tron

Την επόμενη εβδομάδα η αύξηση κεφαλαίου, δήλωσε ο ιδρυτής Sam Bankman-Fried σε memo προς τους εργαζόμενους. «Η Binance προφανώς δεν σχεδίαζε ποτέ να προχωρήσει το deal», δήλωσε.

Crypto: Προς αύξηση κεφαλαίου το FTX, συζητά με Tron

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο ιδρυτής του FTX, του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων που βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας, με μαζικές αναλήψεις και έλλειμμα που εκτιμάται κοντά στα 8 δισ. δολάρια, ανακοίνωσε ότι επιχειρεί αύξηση κεφαλαίου. 

Σε memo προς τους εργαζόμενους, ο Sam Bankman-Fried δήλωσε ότι κάνει προσπάθειες για αύξηση κεφαλαίου και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Justin Sun, ιδρυτή του crypto token Tron, «χωρίς να θέλω να υποδηλώσω κάτι για τις πιθανότητες επιτυχίας», σύμφωνα με το Reuters. 

Στο memo, το οποίο έχει στα χέρια του το πρακτορείο, σημειώνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου με «πιθανούς νέους επενδυτές»

Ο Bankman-Fried είπε στους εργαζόμενους του ανταλλακτηρίου την Τετάρτη ότι εξετάζει όλες τις διαθέσιμες επιλογές μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με το Binance. «Η Binance προφανώς δεν σχεδίαζε ποτέ να προχωρήσει το deal», δήλωσε σήμερα στο memo. 

Οι εξελίξεις με το FTX και η κατάρρευση του νομίσματος FTT έχουν προκαλέσει μεγάλους κλυδωνισμούς σε ολόκληρη την αγορά crypto, με το Bitcoin να χάνει 27%, το Ethereum 32%, τo ΒΝΒ 35%, το Solana 64%, το Polygon 38%, σε λίγες ώρες. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v