Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FTX: Μηνύσεις κατά του Sam Bankman-Fried από επενδυτές

Υποβλήθηκε συλλογική μήνυση κατά του ιδρυτή και μέχρι πρότινος CEO του χρεοκοπημένου ανταλλακτηρίου, καθώς και κατά διασημοτήτων που προώθησαν παράνομους τίτλους crypto. Ζητείται αποζημίωση 11 δισ. δολαρίων.

FTX: Μηνύσεις κατά του Sam Bankman-Fried από επενδυτές

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο ιδρυτής της FTX Sam Bankman-Fried μηνύθηκε από επενδυτές στις ΗΠΑ που ισχυρίζονται ότι οι έντοκοι λογαριασμοί crypto της εταιρείας παραβιάζουν τη νομοθεσία της Φλόριντας, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Reuters.

Σύμφωνα με την ομαδική αγωγή που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Μαϊάμι, επρόκειτο για μη εγγεγραμμένους τίτλους που πουλήθηκαν παράνομα.

Αφού το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων χρεοκόπησε, οι Αμερικανοί επενδυτές υπέστησαν ζημιές 11 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με την αγωγή.

Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση από τον Bankman-Fried και από μια σειρά διασημότητες που φέρεται να βοήθησαν στην προώθηση της FTX, όπως ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και η διάσημη τενίστρια Ναόμι Οσάκα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v