Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταματά η Mazars να παρέχει λογιστικές υπηρεσίες σε ανταλλακτήρια crypto

Η γαλλική εταιρεία που ήταν στην πρωτοπορία σε ό,τι αφορά την παροχή «απόδειξης αποθεμάτων» γνωστοποίησε ότι διακόπτει τις σχετικές εργασίες, ανακοίνωσε η Binance.

Σταματά η Mazars να παρέχει λογιστικές υπηρεσίες σε ανταλλακτήρια crypto

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η γαλλική ελεγκτική εταιρεία Mazars Group έχει διακόψει τις εργασίες για όλους τους πελάτες της στα κρυπτονομίσματα παγκοσμίως, σύμφωνα με το ανταλλακτήριο Binance, το οποίο ήταν πελάτης της.

«Η Mazars έχει δηλώσει ότι θα διακόψει προσωρινά την εργασία της με όλους τους πελάτες κρυπτογράφησης παγκοσμίως, στους οποίους περιλαμβάνονται τα Crypto.com, KuCoin και Binance. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν θα είμαστε σε θέση να συνεργαστούμε με τη Mazars προς το παρόν», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας μέσω email στο Bloomberg News την Παρασκευή.

Η Mazars, η Crypto.com και η Kucoin δεν απάντησαν αμέσως σε αιτήματα για σχολιασμό. Το Bitcoin υποχώρησε έως και 2,4% στις 16.978 δολάρια, μετά τη δήλωση της Binance.

Η Mazars, που εδρεύει στο Παρίσι, ήταν στην πρώτη γραμμή σε ό,τι αφορά τις λεγόμενες αναφορές «απόδειξης αποθεμάτων» για εταιρείες όπως το Binance και άλλα μεγάλα ανταλλακτήρια, μετά την κατάρρευση του FTX τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, οι εκθέσεις απόδειξης αποθεματικών έχουν δεχτεί κριτική καθώς δεν αποτελούν πλήρη λογιστικό έλεγχο. Δείχνουν μόνο τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης, όχι τις υποχρεώσεις της, και χρησιμεύουν ως «φωτογραφίες» για τη στιγμή που έλαβαν τα στοιχεία.

«Ασπαζόμαστε την ανάγκη για πρόσθετη διαφάνεια και εξετάζουμε τον καλύτερο τρόπο για να παρέχουμε αυτές τις λεπτομέρειες τους επόμενους μήνες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Binance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v