Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό μήνα το Bitcoin με ρίσκο για ακόμη χαμηλότερα

Στο σημείο που ήταν στις 29 Νοεμβρίου κατηφόρισε το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως. Ιδια πορεία και για το Ether. Τι αναμένουν αναλυτές τις επόμενες εβδομάδες.

Σε χαμηλό μήνα το Bitcoin με ρίσκο για ακόμη χαμηλότερα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων τριών εβδομάδων, καθώς οι μετοχές συνέχισαν να κινούνται καθοδικά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως έφτασε να υποχωρεί έως και 1,9% σήμερα Τρίτη, στις 16.277 δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 29 Νοεμβρίου. Αυτή την ώρα κινείται σταθεροποιητικά, στις $16.785.

Το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, το Ether, έφτασε να χάνει έως και 2,1%, αγγίζοντας το χαμηλότερο σημείο από τις 28 Νοεμβρίου. Αυτές οι κινήσεις ήρθαν καθώς ο S&P 500 υποχώρησε για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση, εν μέσω νευρικότητας σχετικά με την πιθανή πορεία αύξησης των επιτοκίων της Federal Reserve. Αυτή την ώρα ενισχύεται 2,4%, στα 1.208 δολάρια.

«Αναμένουμε νέο τεστ χαμηλών Νοεμβρίου, κοντά στις 15.600 δολάρια τις επόμενες εβδομάδες», μετά από μια αποτυχημένη δοκιμή επιπέδων στην περιοχή των $17.000 έως $18.000, δήλωσε η Katie Stockton, ιδρύτρια της Fairlead Strategies. «Αναμένουμε τελικά το Bitcoin να πιάσει χαμηλότερο χαμηλό, αυξάνοντας τον κίνδυνο για μακροπρόθεσμη στήριξη κοντά στις 13.900 δολάρια».

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, πολλές εταιρείες και traders κάνουν ένα διάλειμμα, ωστόσο η επιβράδυνση της δραστηριότητας trading φέρνει μαζί της τον κίνδυνο υψηλότερης αστάθειας, δεδομένης της πτώσης του όγκου συναλλαγών και της ρευστότητας», ανέφεραν οι αναλυτές της Bitfinex σε έκθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v