Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επετειακά NFTs του Euro2day.gr: Ο πυρετός ανεβαίνει!

Πώς θα συμπληρώσετε τη συλλογή σας με ανταλλαγές. Πώς προχωρά η διαδικασία για την κλήρωση των σούπερ συλλεκτικών NFTs.

Επετειακά NFTs του Euro2day.gr: Ο πυρετός ανεβαίνει!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος των συλλεκτικών NFTs που το Euro2day.gr μοίρασε ως δώρο στους αναγνώστες μας για τα εικοστά του γενέθλια. Η ανταπόκριση ήταν πράγματι πολύ μεγάλη. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 5.000 κάτοχοι των συλλεκτικών ψηφιακών αντικειμένων μέσα από 44.230 συναλλαγές.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα από εδώ και πέρα; Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, θα ζητήσουμε να μας στείλετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας, για να διαπιστώσουμε ποιος έχει και τα 20 συλλεκτικά NFTs. Όποιος τα συγκεντρώσει όλα, θα λάβει ως έπαθλο το 21ο της συλλογής.

Τις επόμενες ημέρες, όσοι επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη συλλογή και τους λείπουν λίγα κομμάτια, θα έχουν την ευκαιρία να τα ανταλλάξουν με άλλους φίλους. Συνεννοήσεις για δωρεάν ανταλλαγές γίνονται στον λογαριασμό του Βασίλη Παζόπουλου στο Twitter. Όποιος επιθυμεί να αγοράσει όποια κομμάτια του λείπουν, υπάρχει η αγορά του Jumpnet.

Όσοι δεν καταφέρουν να λάβουν το 21ο επειδή δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν ολόκληρη τη συλλογή, θα έχουν την ευκαιρία να το αγοράσουν, είτε από το Euro2day.gr είτε από όσους το έχουν στην κατοχή τους. Η τιμή πώλησης και το marketplace όπου θα μπορούν να γίνονται οι αγοραπωλησίες, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, όσοι έχουν συγκεντρώσει όλη τη συλλογή των 20 τεμαχίων (και μόνο αυτοί) θα μπουν στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο: ένα (ακόμα πιο… συλλεκτικό) NFT το οποίο θα διατεθεί σε μόλις 10 αριθμημένα αντίγραφα. Πρόκειται για την πρώτη έντυπη διαφήμιση του Euro2day.gr στην εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις». Τα 5 θα διατεθούν δωρεάν σε ισάριθμους τυχερούς και οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω πλειστηριασμού στον ειδικό χώρο που υπάρχει για τα NFTs στο ανταλλακτήριο Binance.

Το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», η οποία από το 1978 προσφέρει ειδική εκπαίδευση και προνοιακές υπηρεσίες σε παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία και άλλα κοινωνικά ελλείμματα.

Και μια σημαντική ερώτηση: Ποιο είναι το οικονομικό όφελος για όποιον μαζέψει όλα τα συλλεκτικά NFTs του Euro2day.gr; Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη συλλογή NFTs που διατίθεται από mainstream ελληνικό ΜΜΕ. Αν τα NFTs συνεχίσουν να διαδίδονται με τον τωρινό τους ρυθμό, ποιος μπορεί να αποκλείσει πως θα έχουν ιστορική και ακόμα μεγαλύτερη αγοραία αξία; Παρόμοια και τηρουμένων των αναλογιών με τα CryptoPunks.

Πέρα, όμως, από την τρέχουσα αξία τους στην αγορά, το κάθε NFT περιέχει 0,00235 JENJ (κρυπτονόμισμα Enjin). Είναι σαν τα χρυσά κοσμήματα. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να λιώσεις κάποιο δακτυλίδι ή άλλο αντικείμενο και να το μετατρέψεις σε μπάρες χρυσού. Ή να τα πουλήσεις στην τρέχουσα τιμή της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v