Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συλλεκτικά NFTs από το Euro2day.gr: Ερχεται η μεγάλη κλήρωση!

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε στη διαδικασία. Οι σημαντικές ημερομηνίες που δεν πρέπει να χάσετε. Το μεγάλο έπαθλο και ο πλειστηριασμός.

Συλλεκτικά NFTs από το Euro2day.gr: Ερχεται η μεγάλη κλήρωση!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ήρθε η ώρα να περάσουμε στην επόμενη φάση των συλλεκτικών NFTs που το Euro2day.gr μοίρασε ως δώρο στους αναγνώστες του για τα εικοστά του γενέθλια!

Όποιος έχει συμπληρώσει και τα 20 τεμάχια της συλλογής, παρακαλείται να στείλει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του πορτοφολιού με ένα e-mail στο [email protected], προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι όντως βρίσκονται στην κατοχή του.

Λόγω των Εορτών θα αφήσουμε αρκετές ημέρες περιθώριο για να στείλετε το e-mail, αλλά μην το αμελήσετε. Τελική ημερομηνία κατά την οποία θα θεωρείται έγκαιρη η αποστολή του e-mail είναι η Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023.

Την επομένη 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όσων πληρούν τις προϋποθέσεις, για το μεγάλο έπαθλο: ένα NFT, ειδική έκδοση μόλις 10 αριθμημένων τεμαχίων, το οποίο απεικονίζει την πρώτη έντυπη διαφήμιση που έγινε για το Euro2day.gr, από την εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις» πριν από 20 χρόνια.

Τα 5 τεμάχια θα μοιραστούν δωρεάν σε όσους τυχερούς ευνοήσει η κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί ζωντανά στο κανάλι του Euro2day.gr από εδώ

Τα υπόλοιπα 5 οι υπόλοιποι αναγνώστες-συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω πλειστηριασμού στον ειδικό χώρο που υπάρχει για τα NFTs στο ανταλλακτήριο Binance. Η πρώτη δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2023, η τιμή αφετηρίας είναι τα 100 δολάρια (στο stablecoin BUSD) και το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος».

Όποιος δεν έχει λογαριασμό στην Binance και επιθυμεί να αποκτήσει, αν γραφτεί με αυτό το link, μετά την πρώτη του αγοραπωλησία θα λάβει μπόνους 50 δολαρίων και άλλα προνόμια.

Εκείνες τις ημέρες θα μοιράσουμε το δεύτερο αναμνηστικό έπαθλο σε όσους έχουν συμπληρώσει την συλλογή των 20 συλλεκτικών NFTs. Το πιο σπάνιο 21ο της σειράς, το οποίο έχει 1.000 αντίτυπα (όχι 2.000 όπως τα προηγούμενα). Θα το λάβουν όλοι, χωρίς κλήρωση και βέβαια δωρεάν.

Όσα περισσέψουν, θα διατεθούν από την διεύθυνση του Euro2day.gr σε προσιτή τιμή στην αγορά του Jumpnet. Από εκεί, όποιος επιθυμεί μπορεί να πουλήσει το δικό του ή να αγοράσει από κάποιον άλλο. Οι αγοραπωλησίες διεξάγονται με το νόμισμα Enjin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v