Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Τσεκούρι» σε 950 θέσεις εργασίας από το Coinbase

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, που είχε περίπου 4.700 υπαλλήλους στα τέλη Σεπτεμβρίου, μείωσε το 18% του εργατικού δυναμικού του τον Ιούνιο επικαλούμενο τα κόστη και την «πολύ γρήγορη ανάπτυξη» κατά τη διάρκεια της bull market.

«Τσεκούρι» σε 950 θέσεις εργασίας από το Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase Global ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το εργατικό του δυναμικό κατά περίπου 950 υπαλλήλους στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης.

Οπως μεταδίδει το Reuters, πολλές επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων, οι οποίες έχουν κατακλυστεί από μια ύφεση σε ολόκληρο τον τομέα και η οποία έχει βαθύνει με την κατάρρευση του μεγάλου ανταλλακτηρίου FTX, έχουν καταθέσει αίτηση προστασίας πτώχευσης τους τελευταίους μήνες.

Οι μετοχές της Coinbase υποχωρούν 2,1% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Το Coinbase, το οποίο είχε περίπου 4.700 υπαλλήλους μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, μείωσε ήδη το 18% του εργατικού δυναμικού του τον Ιούνιο επικαλούμενο την ανάγκη διαχείρισης του κόστους και την «πολύ γρήγορη ανάπτυξη» κατά τη διάρκεια της bull market.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v