Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επετειακά NFTs από το Euro2day.gr: Η ώρα της κλήρωσης!

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, 5 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν το πιο σπάνιο κομμάτι της συλλογής. Ξεκινά η δημοπρασία και στο Binance.

Επετειακά NFTs από το Euro2day.gr: Η ώρα της κλήρωσης!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Έφτασε η ώρα για την πιο μεγάλη φάση των συλλεκτικών NFTs που το Euro2day.gr μοίρασε ως δώρο στους αναγνώστες του για τα εικοστά του γενέθλια! Είναι η ώρα της κλήρωσης και της δημοπρασίας των μόλις 10 NFTs που θα συμπληρώσουν με… απόλυτο τρόπο τη συλλογή σας.

Αναλυτικά:

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, θα γίνει η κλήρωση, ζωντανά από το κανάλι του Euro2day.gr στο YouTube, μεταξύ των 525 αναγνωστών που πληρούν τις προϋποθέσεις, για το μεγάλο έπαθλο: ένα NFT-ειδική έκδοση μόλις 10 αριθμημένων τεμαχίων, το οποίο απεικονίζει την πρώτη έντυπη διαφήμιση που έγινε για το Euro2day, από την εφημερίδα «Μέτοχος & Επενδύσεις» πριν από 20 χρόνια.

Στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό", βρίσκεται το αρχείο με τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών πορτοφολιών που έχουν συμπληρώσει τα 20 τεμάχια της συλλογής. Κάθε ηλεκτρονικό πορτοφόλι έχει έναν αύξοντα αριθμό. Από την κλήρωση, η οποία θα γίνει με τη βοήθεια του site Picker Wheel, θα βγουν 5 αριθμοί που αντιστοιχούν στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια των 5 τυχερών αναγνωστών-συλλεκτών.

Τα υπόλοιπα 5 τεμάχια, οι υπόλοιποι αναγνώστες-συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω πλειστηριασμού στον ειδικό χώρο που υπάρχει για τα NFTs στο ανταλλακτήριο Binance. Η πρώτη δημοπρασία θα γίνει την ίδια ημέρα (Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023).

Η τιμή αφετηρίας είναι τα 100 δολάρια (στο stablecoinBUSD) και το σύνολο των εσόδων από την πώληση αυτών των NFTs θα προσφερθεί στο Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος».

Όποιος δεν έχει λογαριασμό στην Binance και επιθυμεί να αποκτήσει, αν γραφτεί εδώ, μετά την πρώτη του αγοραπωλησία θα λάβει μπόνους 50 δολαρίων και άλλα προνόμια.

Μέσα στις επόμενες ημέρες (περιμένουμε να δώσει το ΟΚ η Enjin), θα μοιράσουμε το δεύτερο αναμνηστικό έπαθλο σε όσους έχουν συμπληρώσει τη συλλογή των 20 συλλεκτικών NFTs. Το 21ο της σειράς, το οποίο έχει 1.000 αντίτυπα (όχι 2.000 όπως τα προηγούμενα), θα το λάβουν ΟΛΟΙ, χωρίς κλήρωση και βέβαια δωρεάν.

Τα υπόλοιπα 475 NFTs που θα περισσέψουν, θα διατεθούν από τη διεύθυνση του Euro2day.gr σε προσιτή τιμή στην αγορά του Jumpnet. Από εκεί, όποιος επιθυμεί, μπορεί να πουλήσει το δικό του ή να αγοράσει από κάποιον άλλο. Οι αγοραπωλησίες γίνονται με το νόμισμα Enjin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v