Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα μυστικά του αυτοματοποιημένου trading

Σε ποια σημεία βοηθά τον επενδυτή και ποιους κινδύνους κρύβει. Οι προϋποθέσεις που διαχωρίζουν τα κερδισμένα από τα χαμένα trades. Συνέντευξη του μηχανικού κυβερνοασφάλειας Μ. Μίγγου.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Μιχάλης Μίγγος, στη συζήτηση που είχε με τον Βασίλη Παζόπουλο, αποσαφηνίζει τους μύθους γύρω από το αυτοματοποιημένο trading. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, ειδικά για την αγορά των κρυπτονομισμάτων, η οποία λειτουργεί ασταμάτητα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Διευκρινίζει σε ποια σημεία βοηθάει τον trader, ποιους κίνδυνους κρύβει και ποιες είναι οι προϋποθέσεις που διαχωρίζουν τα κερδισμένα από τα χαμένα trades. Εξηγεί πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να δημιουργήσει κάποιος τα δικά του συστήματα, χωρίς να διαθέτει γνώσεις προγραμματισμού ή να ακολουθεί άλλους επιτυχημένους traders. Ακόμα και να εφαρμόσει διαφορετικές στρατηγικές ταυτόχρονα.

Επίσης μας μετέφερε την εμπειρία του από τη διδασκαλία πάνω στο αυτοματοποιημένο trading, τα χαρακτηριστικά των καλύτερων σπουδαστών και πώς αντιμετωπίζεις την πολυπλοκότητα με πρακτικά παραδείγματα. Τέλος, μας ανέφερε τη γνώμη του για την αγορά και ποιο από τα κρυπτονομίσματα βρίσκει να έχει τεχνολογικό ενδιαφέρον.

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Μίγγος είναι Μηχανικός Κυβερνοασφάλειας και συνιδρυτής των εταιρειών Tictac Cyber Security, CyberX και Texnikoi.com. Η ενασχόλησή του με τον χώρο της πληροφορικής ξεκίνησε το 1996 ως Web Designer & IT Administrator και έχει εξειδικευτεί στην Ανάκτηση Δεδομένων, τη διερεύνηση ψηφιακών πειστηρίων και Online Fraud, την Κυβερνοασφάλεια και την Εκπαίδευση στη χρήση κρυπτονομισμάτων. Από το 2017 είναι ενεργός επενδυτής και εκπαιδευτής στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και της αποκεντρωμένης οικονομίας, ενώ έχει εκπαιδεύσει σε ομαδικά ή ατομικά ιδιωτικά σεμινάρια χιλιάδες μαθητές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v