Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτίναξη 25% για το Dogecoin με στήριξη από τον Ελον Μασκ

To Twitter αντικατέστησε το επίσημο λογότυπό του, που είναι ένα μπλε πουλί, με το λογότυπο του κρυπτονομίσματος, που είναι ένα shiba inu. Τι προηγήθηκε.

Εκτίναξη 25% για το Dogecoin με στήριξη από τον Ελον Μασκ

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αλμα πάνω από 25% για την τιμή του Dogecoin, μετά την είδηση ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Twitter του Ελον Μασκ αντικατέστησε το επίσημο λογότυπό της, που είναι ένα μπλε πουλί, με το λογότυπο του κρυπτονομίσματος, που είναι ένα shiba inu. 

Ο Μασκ έχει υπάρξει υποστηρικτής αυτού του νομίσματος. Την Παρασκευή, ο δισεκατομμυριούχος ζήτησε σε μια κατάθεση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν να απορριφθεί η αγωγή των 258 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την οποία χειραγώγησε την τιμή του νομίσματος υποστηρίζοντας το Dogecoin.

Το κρυπτονόμισμα κάνει άλμα 26%, στο $0,09745, ενώ νωρίτερα χθες Δευτέρα, ξεπέρασε το $0,10, κυμαινόμενο γύρω από την τιμή που είχε τελευταία φορά στις αρχές Δεκεμβρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v