Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα γίνεις ο επόμενος πιστοποιημένος Crypto Specialist

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Institute of Digital Finance προσφέρει ένα μοναδικό ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, με τη συνεργασία του Euro2day.gr. Έναρξη μαθημάτων στις 18 Οκτωβρίου.

Πώς θα γίνεις ο επόμενος πιστοποιημένος Crypto Specialist

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Τι είναι στην πραγματικότητα το Bitcoin; Για ποιο λόγο έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται; Είναι αλήθεια ότι μπορεί να φτάσει να αξίζει εκατομμύρια; Ποιες είναι οι διαφορές του από το ψηφιακό ευρώ;

Για ποιο λόγο οι μεγαλύτεροι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο από αρνητικά διακείμενοι στο Bitcoin, πλέον το εμπιστεύονται χαρακτηρίζοντάς το ψηφιακό χρυσό;

Ποιες μεθόδους θα χρησιμοποιήσω για να κάνω trading με επιτυχία στον χώρο των κρυπτονομισμάτων; Πού θα μάθω τεχνική ανάλυση, on chain analysis, διαχείριση ρίσκου; Με ποιον τρόπο φορολογούνται τα κέρδη από το trading και πώς θα αποφύγω τις υπερβολικές χρεώσεις;

Ποιες είναι οι χρηματιστηριακές και τεχνολογικές δυνατότητες του Ethereum; Με ποιον τρόπο θα ξεχωρίσω τα πιο ελπιδοφόρα από τα κρυπτονομίσματα, τα οποία θα αναδειχθούν ως οι νέες μεγάλες εφαρμογές που θα ανατρέψουν την καθημερινότητά μας;

Για ποιο λόγο το blockchain χαρακτηρίζεται ως ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής; Πώς θα εκμεταλλευθώ τη νέα γενιά της ψηφιακής τέχνης, τα NFTs; Πώς θα βγω στην πρωτοπορία του ψηφιακού μάρκετινγκ φτιάχνοντας κατάστημα στο Web 3.0;

Είναι αλήθεια ότι μπορώ να παίζω on-line παιχνίδια και να κερδίζω χρήματα παίζοντας; Πώς μπορώ στο κατάστημά μου να πληρώνομαι με Bitcoin; Πώς δημιουργούμε, οργανώνουμε και προβάλλουμε το δικό μας κρυπτονόμισμα;

Τι χρειάζεται να γνωρίζω, έτσι ώστε να μην πέσω θύμα απάτης; Πώς μπορώ να φυλάω με ασφάλεια τα κρυπτονομίσματά μου; Πώς φτιάχνω το προσωπικό μου πορτοφόλι; Με ποιον τρόπο θα περιηγηθώ με ασφάλεια και ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο, προστατεύοντας τα προσωπικά μου δεδομένα από τους χάκερ;
Τέλος, πώς μπορώ να γίνω ο επόμενος πιστοποιημένος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος;

Απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε ακόμα περισσότερα μπορείτε πλέον να βρείτε στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας, το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο, ανοίγει τις πόρτες του στις 18 Οκτωβρίου 2023, σε ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου - 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές σε τρίωρα μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Είναι η δεύτερη χρονιά που το Institute of Digital Finance προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει πιστοποίηση επιπέδου 2 από το Υπουργείο Παιδείας. Όσοι παρακολουθήσουν όλο το έτος, θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου Crypto Specialist.

Τι καθιστά αυτή τη σχολή μοναδική; Ότι παρέχει γνώσεις που χρησιμεύουν στην πράξη, όχι θεωρητικές πληροφορίες. Δεν είναι όπως τα σεμιναριακού τύπου μαθήματα που προσφέρουν κάποια (ελάχιστα) πανεπιστήμια, τα οποία έχουν ενδεχομένως πολύ αξιόλογη αλλά αποκλειστικά ακαδημαϊκή θεωρία.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) στον πιο συναρπαστικό οικονομικό και τεχνολογικό τομέα της εποχής μας.

Πέντε θεματικές ενότητες

Οι θεματικές ενότητες είναι πέντε και αφορούν:

  1. Εισαγωγή στο Bitcoin και το blockchain (42 ώρες).
  2. Διασφάλιση Ιδιωτικότητας και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες).
  3. Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες).
  4. Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες).
  5. Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες).

Οι προηγούμενοι σπουδαστές μας θεώρησαν την παρακολούθηση των μαθημάτων ως την καλύτερη επένδυση που έχουν κάνει μέχρι τώρα στη ζωή τους.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία. Εγγραφείτε σήμερα στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας και αποκτήστε ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου Crypto Specialist.

Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή. Κλείστε τη θέση σας τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τρόποι παρακολούθησης

Τα μαθήματα διεξάγονται διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι), είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με τη διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου.

Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Το Institute of Digital Finance βρίσκεται στην οδό Λουίζης Ριανκούρ 59, Αθήνα και το τηλ. επικοινωνίας είναι το 211 405 9540. Όλες τις πληροφορίες όπως και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορείτε να τα βρείτε αναλυτικά στο www.indifi.gr.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v