Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνητή νοημοσύνη: Ευκαιρία για τις εταιρείες να… κόψουν δρόμο

Τις τεράστιες δυνατότητες που δημιουργούνται για τις ελληνικές επιχειρήσεις περιγράφει ο Παντελής Λάμπρου. Η νέα πραγματικότητα της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Όμιλος Τεχνητής Νοημοσύνης είναι μια πρωτοβουλία η οποία αποσκοπεί να προωθήσει την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) στην Ελλάδα, φέρνοντας σε επαφή την Πολιτεία, τις επιχειρήσεις και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη, ο Παντελής Λάμπρου, εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την θετική επίδραση που θα έχει η ΤΝ στην αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, θεωρώντας την καταλύτη.

Η ΤΝ θεωρείται κεντρικός πυλώνας της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, καθώς θα προκαλέσει ασυνέχειες (disruption) σε πολλούς τομείς. Οι ελληνικές επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους έχουν την ευκαιρία να «κόψουν δρόμο» εφαρμόζοντας τεχνολογικές καινοτομίες. Ακόμα και εργαζόμενοι όπως γιατροί ή προγραμματιστές, θα δουν τον τρόπο που δραστηριοποιούνται να αλλάζει ριζικά. Θα γίνει πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Ο χρόνος έρχεται πιο γρήγορα, συμπυκνώνεται, ισχυρίζεται ο Παντελής Λάμπρου. Θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές σε μικρό χρόνο. Ο σημερινός ικανός ή ο πλούσιος δεν σημαίνει πως θα παραμείνει στις προνομιούχες θέσεις της κοινωνίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση.

Βιογραφικό

Ο Παντελής Λάμπρου είναι αριστούχος διπλωματούχος Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής με μεταπτυχιακές σπουδές στο INSEAD Business School. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μαζί με συνεταίρους και συνεργάτες, τρέχει τη δική του εταιρεία Business Management Consulting υποστηρίζοντας Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Διαθέτει 21 χρόνια εμπειρία ως διευθυντικό στέλεχος στο Χρηματιστήριο Αθηνών και 8 χρόνια στο χώρο της πληροφορικής. Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του Ομίλου Τεχνικής Νοημοσύνης - A.I. Catalyst και μέλος του ΔΣ του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ - ΚΕΜΕΛ. Η εφαρμογή των δυναμικών συστημάτων, της θεωρίας του χάους και των fractals στην οικονομία, τις αγορές και τις επιχειρήσεις αποτελούν το πλαίσιο των ερευνητικών αναζητήσεων της διδακτορικής του διατριβής.

Ο Παντελής Λάμπρου διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (www.indifi.gr), το οποίο σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές σε 3ωρα μαθήματα 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες)

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v