Πάνω από τα $36.000 το Bitcoin, σε υψηλό 18 μηνών

Το ψηφιακό νόμισμα ενισχύεται στα 36.856 δολάρια, σημείο που είναι το πιο υψηλό από τον Μάιο του 2022. Ανοδος έως και 2,2% για το Ether και 3,2% για το Solana. Αισιοδοξία για έγκριση ETF του Bitcoin.

Πάνω από τα $36.000 το Bitcoin, σε υψηλό 18 μηνών

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε υψηλό 18 μηνών ανήλθε το Bitcoin, καθώς ενισχύονται οι προσδοκίες για έγκριση ETF του κρυπτονομίσματος που θα βασίζεται στη spot αγορά.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το ψηφιακό νόμισμα ενισχύεται έως και 3,6%, στα 36.856 δολάρια, σημείο που είναι το πιο υψηλό από τον Μάιο του 2022. Ανοδος έως και 2,2% για το Ether και 3,2% για το Solana.

Ένα σύντομο παράθυρο τουλάχιστον οκτώ ημερών άνοιξε την Πέμπτη για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ «να εκδώσει θεωρητικά εντολές έγκρισης», σύμφωνα με σημείωμα των αναλυτών του Bloomberg Intelligence, James Seyffart και Eric Balchunas.

«Ακόμη κι αν οι εγκρίσεις δεν φτάσουν αυτόν τον μήνα, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει 90% πιθανότητα έγκρισης έως τις 10 Ιανουαρίου», έγραψαν.

Η αισιοδοξία της πιθανής έγκρισης από τη ρυθμιστική αρχή, μετά από περισσότερο από μια δεκαετία διαβούλευσης, ενίσχυσε το κρυπτονόμισμα πάνω από 120% φέτος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v