Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσαγκαροδευτέρα για το Bitcoin, έπεσε 7,5%

Tο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα βυθίστηκε έως και 7,5% στις $40.521, πριν εξισορροπήσει ορισμένες από τις απώλειες και φτάσει να διαπραγματεύεται κατά 1,4% χαμηλότερα, στις 43.200 δολάρια

Τσαγκαροδευτέρα για το Bitcoin, έπεσε 7,5%

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Aπότομη πτώση σημείωσε το Bitcoin, προς τις 40.000 δολάρια, εν μέσω ευρύτερου sell off των crypto.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα βυθίστηκε έως και 7,5% στις $40.521  πριν εξισορροπήσει ορισμένες από τις απώλειες και φτάσει να διαπραγματεύεται κατά 1,4% χαμηλότερα, στις 43.200 δολάρια, σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με το Binance.

Αρνητικά κινούνται επίσης και μικρότερα κρυπτονομίσματα, όπως τα Ether, XRP, Polkadot και Cardano. Ένας δείκτης με τα 100 μεγαλύτερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σημείωσε πτώση περίπου 4%, τη μεγαλύτερη από τις 22 Νοεμβρίου.

Οι επενδυτές προετοιμάζονται αυτή την εβδομάδα για τα στοιχεία για τον πληθωρισμό των ΗΠΑ και την τελευταία συνεδρίαση πολιτικής της Fed για το 2023, τα οποία θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τα επιθετικά στοιχήματα για τις μειώσεις επιτοκίων. 

«Είναι λογικό να βλέπουμε κάποιο profit taking», είπε ο Tony Sycamore, αναλυτής αγοράς στην IG Australia Pty. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v