Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nτάιμον (JP Morgan): Το Βitcoin δεν χρησιμεύει σε τίποτα

Νέα επίθεση κατά του Βitcoin εξαπέλυσε ο CEO της JP Morgan, λέγοντας ότι η μόνη πραγματική του χρησιμότητα αφορά παράνομες δραστηριότητες. Τι είπε για την τεχνολογία του blockchain.

Nτάιμον (JP Morgan): Το Βitcoin δεν χρησιμεύει σε τίποτα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάω για το Βitcoin στο CNBC, δήλωσε ο CEO της JP Morgan, Τζέιμι Ντάιμον στο περιθώριο του Νταβός. 

«Πιστεύω ότι σπαταλάμε πολλές λέξεις σε αυτό», τόνισε ο Ντάιμον. 

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το Βitcoin δεν χρησιμεύει σε τίποτα, λέγοντας ότι η μόνη πραγματική χρήση του είναι για απάτες, φοροδιαφυγή και σωματεμπορία. «Υπερασπίζομαι το δικαίωμά σας να επενδύετε στο Βitcoin. Δεν θέλω να σας πω τι να κάνετε. Οπότε η προσωπική μου συμβουλή είναι να μην εμπλακείτε. Αλλά είμαστε μια ελεύθερη χώρα», σημείωσε. 

Αναγνώρισε, ωστόσο, ότι το blockhain είναι μια τεχνολογία «την οποία χρησιμοποιούμε» και «είναι αποτελεσματική».

Όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει για τον Λάρι Φινκ που άλλαξε γνώμη για το Βitcoin καθώς η BlackRock λάνσαρε spot ETF στο Βitcoin, ο Ντάιμον απάντησε: «Δεν με νοιάζει».

Το 2021 ο Ντάιμον είχε χαρακτηρίσει το Βitcoin «άχρηστο» και «απάτη».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v