Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέφτει στη ζώνη των $40.000 το Bitcoin

Άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν επίσης στο κόκκινο, με το Ether να υποχωρεί 4,1% και άλλα μικρότερα όπως το Solana's SOL και το Dogecoin να πέφτουν κατά 3,9% και 2,1% αντίστοιχα.

Πέφτει στη ζώνη των $40.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin σημείωσε πτώση 3,4% στα $40.352, απέχοντας ελάχιστα από το χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγράψει φέτος. Άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία βρέθηκαν επίσης στο κόκκινο, με το Ether να υποχωρεί 4,1% και άλλα μικρότερα όπως το Solana και το Dogecoin να πέφτουν 3,9% και 2,1% αντίστοιχα, μεταδίδει το Bloomberg.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση την ανοδική πορεία των χρηματιστηρίων μετοχών και τις επιδόσεις-ρεκόρ του S&P 500. Επίσης ο ευρωπαϊκός δείκτης STOXX σημείωσε άνοδο 0,5% ενώ τα futures του Nasdaq 100 αυξήθηκαν κατά 0,7%, καθώς οι επενδυτές παρέμειναν αισιόδοξοι για την ανθεκτικότητα της οικονομίας των ΗΠΑ εν όψει δημοσίευσης των στοιχείων για την πορεία του ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v