Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ράλι 39% για το Bitcoin τον Φεβρουάριο

Κοντά στις 60.000 δολ. το κρυπτονόμισμα, προς τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο από το 2021. Εχει κινηθεί συνεχώς ανοδικά αυτόν τον μήνα, εκτός από οκτώ ημέρες.

Ράλι 39% για το Bitcoin τον Φεβρουάριο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin ενισχύθηκε για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, θέτοντας το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε πορεία για τη μεγαλύτερη μηνιαία άνοδο από τον Οκτώβριο του 2021.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το Bitcoin αυξήθηκε έως και 4,9% στις 59.494 δολάρια. Έχει κινηθεί ανοδικά όλες τις ημέρες διαπραγμάτευσης, εκτός από οκτώ, μέχρι στιγμής τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας ράλι 39% για τον μήνα. Τα κέρδη των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ήταν ευρεία, με το Ether να σημειώνει άνοδο περίπου 3% και τα Solana και Avalanche να διαπραγματεύονται επίσης υψηλότερα.

Η έναρξη των spot ETFs του Bitcoin στις ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου οδήγησε σε μια φρενίτιδα αγορών, παραμερίζοντας τις ανησυχίες ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μπορεί να διατηρήσει τα επιτόκια υψηλότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με το επόμενο halving του Bitcoin να διαφαίνεται τον Απρίλιο, η αισιοδοξία μεταξύ των ταύρων των crypto μεγαλώνει καθώς θεωρούν ότι το token θα μπορούσε σύντομα να ξεπεράσει το ρεκόρ των σχεδόν 69.000 δολαρίων που έφτασε τον Νοέμβριο του 2021.

«Βλέπουμε ενδείξεις αυξημένου ενδιαφέροντος τόσο από ιδιώτες όσο και από θεσμικούς που επιθυμούν έκθεση στον ψηφιακό χρυσό», δήλωσε ο Matthew Sigel, επικεφαλής της έρευνας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στη VanEck Associates. «Η ιστορία υποδηλώνει ότι έρχονται ακόμη πιο απότομα ράλι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v