Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ιστορικό υψηλό έναντι του ευρώ «χτύπησε» το Bitcoin

Νέα τιμη-ρεκόρ έναντι του ευρωπαϊκού νομίσματος καταγράφει το δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Η νέα άνοδος και τι τροφοδοτεί την έκρηξη στη ζήτηση για Bitcoin.

Νέο ιστορικό υψηλό έναντι του ευρώ «χτύπησε» το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το άρθρο είναι χορηγία από το ανταλλακτήριο BITmarkets (https://bitmarkets.com/el/registration?promo=euro2day)

Ενημερωθείτε για τον νέο κύκλο σεμιναρίων που οργανώνει το euro2day.gr, με τίτλο «Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα».

Νέο ιστορικό υψηλό έναντι του ευρώ πραγματοποίησε η τιμή του Bitcoin, ξεπερνώντας τις 60.000. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 59.800 ευρώ, στις 10 Νοεμβρίου 2021.

Η άνοδος τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από την ζήτηση για μερίδια Bitcoin ETFs.

Ενδεικτικά, το iShares Bitcoin Trust (IBIT) της BlackRock σε μόλις επτά εβδομάδες έχει συγκεντρώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για το πρώτο ETF στην ιστορία που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τόσα χρήματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, μόνο 152 ETF (από 3.400) βρίσκονται σε αυτό το προνομιούχο κλαμπ. Συγκριτικά, το SPDR Gold Shares (GLD), το πρώτο ETF του χρυσού, χρειάστηκε περισσότερα από δύο χρόνια για μαζέψει αυτό το ποσό.

Το άρθρο είναι χορηγία από το ανταλλακτήριο BITmarkets (https://bitmarkets.com/el/registration?promo=euro2day)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v