Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκτινάχθηκε στο 1,35 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin

Νέο ρεκόρ για το κρυπτονόμισμα, η τιμή του οποίου προσεγγίζει τις 67.000 δολάρια. Οι μεγάλες αγορές από τα ETF που τελούν υπό διαπραγμάτευση στις ΗΠΑ οδηγούν την αγορά.

Εκτινάχθηκε στο 1,35 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση του Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η τιμή του Bitcoin ακουμπά υψηλό όλων των εποχών, αλλά σε όρους αγοραίας αξίας το token έχει ήδη φτάσει σε ένα ρεκόρ, σημειώνει το Bloomberg.

Η κεφαλαιοποίηση αγοράς του Bitcoin έφτασε το 1,35 τρισεκατομμύριο, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του 1,28 τρισ. δολαρίων, τον Νοέμβριο του 2021, σύμφωνα με στοιχεία της CoinGecko. Αυτός ήταν ο μήνας που το κρυπτονόμισμα εκτινάχθηκε στις 68.991,85 δολάρια, στο απόγειο της ανοδικής πορείας την εποχή της πανδημίας.

Η προσφορά Bitcoin έχει αυξηθεί από τότε, ανεβάζοντας την κεφαλαιοποίησή του σε νέο ρεκόρ εν μέσω του τελευταίου ράλι του παλαιότερου κρυπτονομίσματος, το οποίο βρίσκεται στις 66.928 δολάρια, έχοντας νωρίτερα φτάσει τις 68.804 δολάρια.

Ιστορικά, το ρεκόρ στην κεφαλαιοποίηση «ήταν το πιο αξιόπιστο σήμα ότι ξεκινά μια νέα φάση της τρέχουσας αγοράς», δήλωσε ο David Lawant, επικεφαλής έρευνας στη FalconX.

Η ζήτηση από ETF του Bitcoin, καθώς και η επικείμενη μείωση της αύξησης της προσφοράς του κρυπτονομίσματος, έχουν τροφοδοτήσει τα πρόσφατα κέρδη. Τα ETF από εταιρείες όπως η BlackRock και η Fidelity Investments έχουν προσελκύσει καθαρές εισροές άνω των 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την πρώτη τους εμφάνιση στις 11 Ιανουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v