Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη φορά πάνω από τις $71.000 το Bitcoin, δυναμώνει το ράλι

Εκτη διαδοχική μέρα ανόδου, στο 70% φτάνει το φετινό ράλι. Tο κρυπτονόμισμα καταγράφει άλμα 2,7%. Μικρότερα tokens όπως το Ether, το Solana και το Avalanche σημειώνουν επίσης άνοδο.

Πρώτη φορά πάνω από τις $71.000 το Bitcoin, δυναμώνει το ράλι

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Bitcoin ξεπέρασε για πρώτη φορά τις 71.000 δολάρια, ενισχυμένο για έκτη συνεχόμενη ημέρα και φέρνοντας το φετινό ράλι σχεδόν στο 70%.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, το κρυπτονόμισμα σημείωσε άλμα έως και 2,7% σήμερα. Μικρότερα tokens όπως το Ether, το Solana και το Avalanche σημειώνουν επίσης άνοδο.

Το ράλι έρχεται εν μέσω θετικού κλίματος που τροφοδοτείται από τα Bitcoin ETFs και την προσδοκία του επερχόμενου γεγονότος του halving.

Κέρδη 1,1% για το Ethereum, στις 3.992 δολάρια.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v