Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι νέες πιέσεις στο Bitcoin και τα μεικτά σινιάλα

Διατηρείται το θετικό momentum παρά την υποχώρηση του κρυπτονομίσματος κάτω από το κρίσιμο όριο των 69.000 δολαρίων. Οι κινήσεις των traders και η «μεγάλη εικόνα».

Οι νέες πιέσεις στο Bitcoin και τα μεικτά σινιάλα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Υποχώρησε η τιμή του Bitcoin κάτω από το κρίσιμο σημείο των 69.000 δολαρίων, αλλά χωρίς, τουλάχιστον για την ώρα, να χαθεί το ανοδικό momentum.

Όπως παρατηρούμε στο παρακάτω 4ωρο διάγραμμα, ο τοπικός πυθμένας που σχηματίστηκε είναι πιο ψηλά από τους αντίστοιχους πυθμένες των τελευταίων δύο εβδομάδων. Όπως και να έχει, για να ελπίζουν οι φίλοι του Bitcoin να επανέλθει το θετικό κλίμα, θα πρέπει να ξεπεραστούν πρώτα οι 69.000.

Το ότι οι ενδείξεις είναι διφορούμενες τις τελευταίες δύο εβδομάδες επιβεβαιώνεται από τις καθαρές ροές στα Bitcoin ETFs. Όπως αποκαλύπτει ο πίνακας των χρηματοροών, χθες υπήρχαν καθαρές εισροές αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ προχθές ήταν αρνητικές κατά 88 εκατομμύρια.

Το κλίμα φάνηκε να επιβαρύνθηκε από την είδηση ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μετακινήσει περισσότερα από 30.000 Bitcoin αξίας περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία είχε κατασχέσει από το Silk Road από το 2011. Από αυτά φέρεται να πουλήθηκαν τα 2.000.

Αν εξαιρέσεις τους traders, οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι από οποιαδήποτε κίνηση στην τιμή του Bitcoin, κατά προτίμηση με ισχυρή μεταβλητότητα, οι υπόλοιποι παρατηρούν τις διακυμάνσεις με χαρακτηριστική απάθεια. Για αυτούς σημασία έχει η μεγάλη εικόνα, η μακροπρόθεσμη τάση, η οποία δεν έχει αλλάξει.

Ποια είναι η μεγάλη εικόνα; Ότι η υιοθεσία της τεχνολογίας των κρυπτονομισμάτων εξαπλώνεται με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα από όσο το ίδιο το Διαδίκτυο. Αν συνεχιστεί παρόμοιος ρυθμός ανάπτυξης των χρηστών, αναμένεται να φτάσει περίπου το 1 δισεκατομμύριο χρήστες μέχρι το τέλος του 2025!

Βιβλίο για τα κρυπτονομίσματα

Το βιβλίο «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin» μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία ή το https://shop.media2day.gr/books/2/prodcategory

* Το άρθρο δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση των αναφερόμενων τίτλων. Παρέχεται για πληροφοριακούς σκοπούς και μόνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v