Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ: Απάντηση σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 3660/08-10-2014 επιστολής σας και για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού στα πλαίσια του αρ.2 της απόφασης 5/204/2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.» γνωστοποιεί σχετικά με το από 08-10-2014 δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» τα εξής :

Η «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.» από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόθεση για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου του 82,33% των μετοχών της Ε.Β.Ζ. από την Αγροτική Τράπεζα ή και μετέπειτα από τον εκκαθαριστή της Αγροτικής Τράπεζας, σύννομα είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του άνω πλειοψηφικού πακέτου και συμμετέχοντας στην διαδικασία των διεθνών διαγωνισμών που είχαν προκηρυχθεί, είχε υποβάλλει συγκεκριμένα επιχειρηματικά πλάνα με σκοπό την αναβίωση της Ε.Β.Ζ. και την επιστροφή της στην κερδοφορία.

Στα πλαίσια της γενικότερης εύρυθμης λειτουργίας αλλά και της αναπτυξιακής τροχιάς της «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.», που αποτελούν κύριο μέλημα της διοίκησης της εταιρείας, είναι ευνόητο ότι διενεργούνται συναντήσεις τόσο με στελέχη όσο και με τις διοικήσεις όλων των συνεργαζόμενων Τραπεζών για τα θέματα που αφορούν στην εταιρεία. Η αναφερθείσα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» συνάντηση με τραπεζικά στελέχη εμπίπτει στα ως άνω πλαίσια και αφορούσε σε διάφορα τρέχοντα ζητήματα, στο περιθώριο δε αυτής αναφέρθηκε και το θέμα της Ε.Β.Ζ., δίχως όμως να προκύψει οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την πορεία του.

Σε κάθε δε περίπτωση, η «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΥΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.»,, σεβόμενη τις επιταγές της κείμενης νομοθεσίας, φροντίζει να ενημερώνει άμεσα τις Αρχές και το επενδυτικό κοινό, εάν και όταν υπάρχουν στοιχεία ή αποφάσεις ικανές να επηρεάσουν αισθητά την τιμή των μετοχών της ως εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v