Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INFORM ΛΥΚΟΣ: Απάντηση σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Σε συνέχεια της με αριθμ. πρωτ. 4079/ 6.11.2014 επιστολής σας, σχετικά με την πρόταση εξαγοράς που έλαβε η INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ("INFORM") από τη μητρική της LYKOS AG για την AUSTRIA CARD-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH, που ανήκει κατά 100% στην SAGIME Beteiligungsverwaltungs GmbH, εξολοκλήρου θυγατρική της INFORM, η INFORM γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

(α) Τα ποσοστά συμμετοχής των προταθέντων προς εξαγορά δραστηριοτήτων έχουν ως εξής:

(β) Οι εκτιμώμενες επιπτώσεις της προταθείσας εξαγοράς στα βασικά κονδύλια των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και του ομίλου έχουν ως εξής:

Η Διοίκηση της INFORM (1) έχει αναθέσει σε ανεξάρτητο αποτιμητή την αξιολόγηση της πρότασης εξαγοράς και την παροχή γνώμης για το εύλογο και δίκαιο του προσφερομένου τιμήματος από χρηματοοικονομικής πλευράς (fairness opinion) και θα αναρτήσει το πόρισμα της αξολόγησης και γνώμης του ανεξάρτητου αποτιμητή για την προταθείσα εξαγορά στην ιστοσελίδα της Εταιρείας αμέσως μόλις το λάβει και σε κάθε περίπτωση πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 27/11/2014, και (2) θα ενημερώσει κατά τη Γενική Συνέλευση τους μετόχους της για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της προτεινόμενης εξαγοράς, καθώς και τις προθέσεις της σχετικά με τη διάθεση του τιμήματος εξαγοράς, σε περίπτωση που αυτή εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση.

Η σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επιστολή αυτή, θα δημοσιοποιηθεί.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v