Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRACOM: Απάντηση σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 4437 από 04.12.2014 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί της αναφερθείσας στις δημοσιοποιημένες ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις της Intracom Holdings της 30.09.2014, υπ' αριθμ. 3389/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με μέρος των αγωγών των βασικών μετόχων της εταιρείας Teledome Α.Ε. κατά της Intracom Holdings, την επί της ως άνω απόφασης κατατεθείσα από την Εταιρία έφεση και τα ακολούθως κατατεθέντα ασφαλιστικά μέτρα από τους ενάγοντες ζητώντας τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρίας μέχρι του ποσού των €41 εκ. με ημερομηνία συζητήσεως την 3η Δεκεμβρίου 2014, η Intracom Holdings ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι :

Η ως άνω αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3 Δεκεμβρίου 2014. Η Εταιρία παρουσίασε τις θέσεις της και ζήτησε την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων των αντιδίκων.

Δεν έχει υποβληθεί αίτημα προσωρινής διαταγής. Αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Η Ιntracom Holdings θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που θα προκύψει για το θέμα αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v